Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Sporthírek

A Spartak-Hemofarm női kosárlabdameccs nem okozott meglepetést

2010.02.27.

Nem hozott meglepetést az első „A" női kosárlabda liga tizenkilencedik forulója. A szabadkai Sportcsarnokban a verseci Hemofarm kosárlabdázónői 84:62 (21:21, 19:13, 21:15, 23:13). Leverték a Spartak csapatát. Habár a Hemofarm már nem mondható legyőzhetetlen csapatnak, a szabadkai lányok számára még mindig túl nagy falat, főleg, ha tudjuk, hogy a vendégek tizennégy hármas találatot tudtak szerezni (a 21 kísérletből).

2950_1.jpg

A Spartak jól kezdte a mérkőzést, Sanja Orozović és Marija Kovačić elemében volt, így a játék első negyedének végén 21:16-ra vezetett a hazai csapat. Sajnos ezt az előnyt nem tartotta meg, mert néhány hiba következtében megengedte az ellenfélnek, hogy egy 5:0 sorozattal kiegyenlítsen.

A második negyedet Saša Čađo és Zorica Mitov három pontos kosarai nyitották meg, s a Hemofarm akkor már 27:21-re vezetett. Sanja Orozović egymást követően hat pontot szerzett, s ezzel sikerült kiegyenlítenie 27:27-re, de ez volt a kék galambok utolsó kiegyenlítése ezen a mérkőzésen.

Milutinović három pontos találata folytán a Hemofarm már tíz pontos előnyre tett szert, a Spartak pedig már nem tudott visszazökkenni a játékba. Amikor a lányoknak sikerült a védekezés, akkor hibáztak a támadásban, s ezzel a kiegyenlítés és az esetleges fordulat minden reménye szertefoszlott.

Spartak: Kovačić 17 (2 trojke), Anđelić 6, Orozović 26 (2), Vida, Celić, Veselinović, Kekezović, Suturović, Kovačević, Pijevac, Škrbić, Ajduković 13 (1).

Hemofarm: Mandić 5 (1), Dojčinović 10 (2), Tsikamirava 4, Stanković 11, Vučković (1), Kovačević 4, Šaponjić, Mitov 22 (6), Čađo 20 (4), Nikolić, Milutinović, Jakšić.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIANKETA KORISNIKA TAKSI PREVOZA

Média Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop