Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Aláírták a telekhasználati jog átruházására vonatkozó szerződéseket

2010.02.25.

Saša Vučinić, Szabadka polgármestere és Bratislav Pejković, a Szerbiai Vagyonigazgatóság igazgatója tegnap Szabadkán három szerződést írtak alá, mleyekkel a  telekhasználati jogokat a köztársaságról Szabadka Városra ruházzák át.

Az egyik szerződés a Petar Drapšin kaszárnyára vonatkozik, melynek becsült értéke 121.406.330 dinár. Az önkormányzat a szerződés aláírásától számított 120 napon belül ki kell fizetnie a nevezett összeget, hogy az ezt követő 30 nap után birtokba vegye az ingatlant.

2943_1.jpg

 

A másik szerződés a radanováci gyakorlótér használati jogának átruházására vonatkozik, melynek értéke 57.441.020 dinár, amit az önkormányzatnak szintén 120 napon kell kifizetnie.

Az önkormányzat és a Vagyonigazgatóság között létrejött harmadik szerződés a kisbajmoki logisztikai központ mellett található mezőgazdasági földterületek használatának térítésmentes átruházására vonatkozik, melyeket a város 90 napon vehet birtokba.

Vučinić polgármester elmondta, hogy ezzel sikerült egy jelentős ügyletet lebonyolítani az állami szervekkel, ezt követően helyi szinten kell majd meghozni a szükséges döntéseket és pályázatot hirdetni a legkedvezőbb hitelajánlatok kiválasztására, mely kölcsön révén a város telkeket tud majd vásárolni a leendő beruházások céljára. Ezzel Szabadka néhány évtized után jelentős előnyt szerezhet a többi várossal szemben a minőséges építési telkek kínálatát illetően.

 

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop