Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Vajdaság szintjén Szabadkán a legjobb a társadalmi párbeszéd

2010.02.24.

Az önálló szakszervezetek szerbiai, vajdasági és szabadkai szövetségének vezetői a Saša Vučinić polgármesterrel való találkozást követően egyetértettek abban, hogy Vajdaság szintjén Szabadkán a legjobb a társadalmi párbeszéd. A köztársasági és tartományi szakszervezeti vezetők az Önálló Szakszervezetek Szövetségének szabadkai választói közgyűlésére érkeztek városunkba, amelyen a szervezet elnökévé és alelnökévé ismét Milan Popovićot és Hugyi Istvánt választották meg.

2942_1.jpg

Ljubisav Orbović, a szövetség szerbiai elnöke kiemelte, hogy Szabadka példaként szolgálhat a többi szerbizi város előtt a szociális problémák sikeres megoldását illetően, míg Milorad Mijatović, a vajdasági szakszervezeti szövetség elnöke kihangsúlyozta, hogy Szabadka kiváló példája az önkormányzat, a tartomány és a szakszervezet összehangolt együttműködésének.

Saša Vučinić, Szabadka polgármestere elmondta, hogy a munkahelyek megtartása az önkormányzat egyik elsőbbséget élvező feladata, ami csak minőséges társadalmi párbeszéd révén valósítható meg.

 

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop