Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Sporthírek

Ismét diadalmaskodott a Spartak női röplabdacsapata

2010.02.20.

A Spartak női röplabdacsapatát eddig a Crvena zvezdán kívül senki sem győzte le az utóbbi néhány hazai és nemzetközi versenyen, s ez a Vizurának sem sikerült. A Mini liga harmadik fordulójában 3:1-es győzelmével (21:25, 25:20, 25:11, 25:16) a Spartak matematikailag is biztosította  a play off előtti második pozícióját, tekintet nélkül a hátralévő három forduló eredményeire. Ez a meccs után a Spartak játékosai már könnyedebben játszhatnak az elkövetkező mérkőzéseken, és jobban felkészülhetnek a nagy kihívásra - a Crvena zvezda elleni összecsapásra a szerb kupa középdöntőjében.

2930_1.jpg

Annak ellenére, hogy a Spartak jól kezdte az első szettet, mégis a vendégek örömével fejeződött ez a játékidő. A kék galambok nyolc pontot ajándékoztak oda az ellenfélnek, akik aztán ennek és a jó védelemnek köszönhetően meglepő vezetéshez jutottak.

A bizonytalanság a második szett közepéig tartott. A vendégek a 18:16-os állásig tartották magukat, de attól kezdve a Spartak röplabdázónői vették át az irányítást. A csapat, melyet a padról Saša Nedeljković edző irányított, a szervákat kitűnő fegyverként használta. Dubravka Stojanović, Olivera Medić, Sara Klisura és Danijela Nikić blokkjai egymást követték. A Spartak főként a mérkőzés közepétől játszott meggyőzően, amit a statisztikai adatok is bizonyítanak, ugyanis Stojanović és Nikić 31 pontot szerzett a Spartaknak.

A vendégek még próbáltak meglepetést okozni a negyedik, majd az utolsó játszmában, de a Vizura utoljára akkor vezetett, amikor Puzović 6:5-ös előnyre tett szert. A Spartak viszont a 7:1-es sorozat után ismét nagy előnyhöz jutott a jó szervának és Stojanović blokkjának köszönhetően.

Spartak: Bokan 9 (1 bl, 2 sg), Memišević (libero), Nikić 17 (1 bl, 5 as, 2 sg), Stojanović 14 (5 bl, 2 as, 2 sg), Helić 3 (2 as, 2 sg), Češljar 7 (1 bl, 2 as, 2 sg), Klisura 14 (2 bl, 1 as, 2 sg), Medić 9 (3 bl 1 sg), Marković, Šimić. Nem játszott: Bogdanović. Edző: Saša Nedeljković.

Vizura: Otašević 7 (1 bl, 1 sg), Lazarević 8 (1 bl, 1 as), Vukomanović (libero), Puzović 9 (4 bl), Terzić 13 (1 bl, 2 sg), Grbić 3 (1 bl, 1 as, 2 sg), Radojčić 11 (1 bl, 2 sg), Dinić (2 sg), Nikolić, Savić 2 (1 bl), Vojvodić. Nem játszott: Proković. Edző: Zoran Kovačić.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIANKETA KORISNIKA TAKSI PREVOZA

Média Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop