Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Sporthírek

A Spartak tizennyolcadik győzelme

2010.02.20.

A Spartak kosárlabdázói folytatták a győzelmi sorozatot, ugyanis 102:66 arányban (26:23, 25:22, 28:10, 23:11) leverték a Stari Banovciból érkező Dunav csapatát, s ezzel már a tizennyolcadik győzelmüket szerezték meg az Első szerb liga ugyancsak tizennyolcadik fordulójában. Ez a nagyarányú győzelem a második félidőben mutatott kitűnő játéknak köszönhető.

2929_1.jpg

A meccs első negyedében meglehetősen kiegyenlített volt a küzdelem, de a folytatásban a Spartak játékosainak sikerült érezhető előnyt szerezniük, ami aztán nagyon gyorsan tíz pontkülönbségre növekedett. Ellenben a galambok hibasorozatának és az ellenfél hatékonyságának köszönhetően ez az előny ugyanilyen gyorsan megcsappant, s egy perccel a második negyed vége előtt, már csak egy ponttal vezetett a Spartak (46:45), azonban két gyors támadásból előbb Kalinić szerez három pontot, majd Radić kettőt, s így a Spartak játékosai elfogadhatóbb 51:45 eredménnyel fejezték be ezt a játékrészt.

A pihenő után a Spartak megerősítette a védelmét, és a hatékony ellentámadásokkal, s a jól irányzott távolabbi dobásokkal meggyőző vereséget mért a vendégcsapatra. A galamboknak tizennégyszer sikerült hármas találatot szerezniük, s ezzel elérni a 102-es pontszámot. Jó volt látni, hogy a mágikus százas feletti találatokat éppen a szabadkai csapat legfiatalabbjai, Marković és  Rašuo szerezte.

Spartak: Peković 2, Marković 3 (1), Krstić, Dinić 11 (2 hármas), Stojanović 12 (2), Becin 12 (2), Kuntić 17 (3), Kalinić 28 (4), Vukolić 6, Rašuo 2, Radić 9. Edző: Ivić.

Dunav: Lukić, Aleksić 13 (3), Glumac 13 (2), Kovačević, Milenović 12, Nikolić 2, Perović 3 (1), Vasić 2, Mažibrada 19, Miletić 2. Edző: Milenović.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIANKETA KORISNIKA TAKSI PREVOZA

Média Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop