Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Sporthírek

A Spartak női röplabda csapata már a kupadöntőben

2010.02.17.

A Spartak női röplabda csapata 3:0-ra (25:17, 25:23, 25:22) legyőzte a Kleka csapatát, s ezzel bejutott a szerb női röplabda-kupa döntő tornájára. A negyeddöntő első mérkőzésén 3:2-es eredménnyel a Klek jutott előnyhöz, viszont a visszavágón a szabadkai csapat fölényes, 5:2 arányú győzelmet aratott a Sportcsarnokban.

2921_1.jpg

A Sportcsarnok kisterme teljesen megtelt szurkolókkal, akik egy rendkívül izgalmas és fordulatokkal teli mérkőzést nézhettek végig. A jó kezdet után a kék-fehérek hibákkal folytatták a mérkőzés második részét és megengedték az ellenfélnek, hogy a szett finisében három pontos előnyre tegyen szert (23:20). A Spartak csapata a blokkjaival volt  a legsikeresebb (a három szett alatt tizenhat blokkal szerzett pontot), s éppen blokkal sikerült elérnie az utolsó három pontot is. A Spartak a harmadik szettben törte meg véglegesen az ellenfelét, ugyanis amikor a Klek csapata már 14:8 -ra vezetett,  a galamboknak sikerült egy 8:1-es sorozattal megfordítani az állást 16:15-ra, s ezután már rutinosan játszották végig a meccset.

Spartak: Bokan 12 (3 blokk), Memišević (libero), Nikić 13 (3 blokk), Stojanović 11 (5 blokk), Medić 7 (4 blokk), Češljar 2, Klisura 15 (1 blokk), Helić 1, Marković, Bogdanović, Matić, Šimić. Edző: Saša Nedeljković.

Klek: Mijalović (libero), Joksić 9, Sandić 5 (2 blokk), Bartula 13 (1 blokk), Vasić 5, Đurić 5, Ivanović 8 (1 blokk), Radanović, Cvetičanin, Radenković, Čikiriz, Sakardžija. Edző: Uglješa Šegrt.

Média Központ és Protokoll
024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia