Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Saša Vučinić és Nemanja Simović fogadta Stefan Potot

2010.02.10.

Saša Vučinić, Szabadka polgármestere és Nemanja Simović, a Városi tanács sport-, ifjúsági- és idegenforgalmi ügyekkel megbízott tagja február 10-én fogadta a 16 éves Stefan Potot, aki jelenleg a legtehetségesebb szabadkai kosárlabdázó. A Spartak Ifjúsági Kosárlabda Klub tagja a szerbiai kosárlabda serdülő válogatott egyik legfontosabb játékosaként két fontos kosárlabda tornán is részt vett. A csapat a svájci és törökországi tornán is első helyezést ért el, és készül az Európa bajnokságra, amely augusztus 15-én kezdődik Barban.

2893_1.jpg

-- A svájci tornán a döntőben legyőztük a nagy esélyesnek számító olasz csapatot, a török és a görög válogatott mellett. A törökországi tornán először selejtező mérkőzéseket játszottunk, és legyőztük Lengyelország, Németország és Szlovénia csapatát, majd az elődöntőben ismét a lengyelekkel játszottunk, s végül a döntőben a francia csapatot győztük le. Minden mérkőzés kimenetele bizonytalan volt, az eredmény az első három negyedben általában kiegyenlített volt, majd az utolsó percekben fokoztuk a védelmet és felgyorsítottuk a játékot, és így sorra legyűrtük az ellenfeleket. Jelentős támogatást kaptunk Bogdan Tanjevićtől, Saša Nikitović edzőtől és Dejan Milojević cserkész-menedzsertől - mondta Pot.

Miután Saša Vučinić üdvözölte Potot és gratulált az elért szép eredményekhez Nemanja Simović elmondta, hogy az önkormányzat támogatni fogja az ilyen kiváló kosárlabdázókat, mint a fiatal Stefan Pot.

-- Az önkormányzati ösztöndíj mellett biztosítani fogjuk Potnak mindazt, amire szüksége lehet ahhoz, hogy szabadon kosarazzon. Az álláspontunk az, hogy tehermentesíteni kell az ifjú sportolót és a lehető legnagyobb mértékben támogatni mindaddig amíg itt játszik Szabadkán, és amikor minőségben már meghaladja ezeket a kereteket, nem jelent majd gondot, hogy elinduljon saját útján. Fontos az is, hogy a rendes iskoláztatás mellett döntött. amire nem lenne lehetősége azokban a klubokban, melyek már érdeklődnek iránta. Mivel ebben az idényben a Spartaknak komoly esélyei vannak arra, hogy visszatérjen az első ligába, az ifjú Pot is lehetőséget kap arra, hogy hírnevet szerezzen a kosárlabdában - mondta Simović.

 

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop