Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

A képviselő-testület elfogadta a 2009. évi költségvetés újraelosztását

2009.12.17.

A képviselő-testület 11. ülésén a tanácsnokok elfogadták a város 2009. évi költségvetésének újraelosztását, amellyel a költségvetés bevételi oldala 375.634.000 dinárral lett lecsökkentve, s így a bevételek összesen 4.718.761.000 dinárt tesznek ki. A költségvetési hiány 103.071.000 dinár, ami a 2008-ban felhasználatlanul maradt eszközökből lesz fedezve.

A képviselő-testület határozatot hozott a Szabadka Város Építési Igazgatósága Közvállalat 2009. évi működési tervének jóváhagyásáról, amely az igazgatóság idei programjaira 1.412.959.000 dinár, a közvállalat működésére pedig 119.300.000 dinár lett előirányozva.

2771_1.jpg

A tanácsnokok felhatalmazták a polgármestert a társadalmi tulajdonban lévő ingatlanok használati jogának a Mezőgazdasági Minisztériumról Szabadka Városra történő térítésmentes átruházásáról szóló szerződés aláírására, amellyel Kisbajmokban, a Siemens Loher gyár mögötti 53 hektárnyi terület térítésmentesen átkerül az önkormányzat használatába.

A távhőellátás módjáról és feltételeiről szóló rendelet módosítására és kiegészítésére vonatkozó rendelet értelmében a fogyasztók minden kategóriájánál, ha arra a műszaki feltételek adottak, költségosztó készüléket (allokátort vagy szekunder hőszámlálót) kell felszerelni, amennyiben azzal az adott épületben élő fogyasztók legalább 75%-a egyetért. A Szabadkai Távfűtőművek 2010. január 1-jétől új díjelszámolási rendet vezet be, amely fix és változó részből áll majd.

A tanácsnokok rendeletet hoztak a Szabadka Város területi tervének, valamint a Szabadka-Palics 2020-ig terjedő általános tervének az új tervezési és építési törvénnyel való összehangolására vonatkozóan, továbbá döntöttek több részletes szabályozási terv kidolgozásáról is egyes települések és helyi közösségek területére.

A Városi tanács gazdasági ügyekkel megbízott új tagjává Karai Lászlót szabadkai közgazdászt, a Körzeti Gazdasági Kamara önálló szakmunkatársát nevezték ki.

Zoran Ćuk eddigi tanácsnok helyett, aki elköltözött Szabadkáról, és  Árokszállási Stamenković Márta, a Gyermekszínház megbízott igazgatója helyett a Demokrata Pártból Ksenija Marton, a G 17 Pluszból pedig Homolya Levente kapott tanácsnoki mandátumot.

 

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop