Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
Fesztiválok

Szilveszterezés a Szabadság téren

Szabadka Város hagyományosan megajándékozza a szabadkaiakat és a vendégeket a Szabadság téri újévvárás élményével A szilveszterezést az újvidéki Radio AS FM-mel együttműködve szervezik meg, így a központi téren csütörtökön, december 31-én 22 órától hajnali két óráig a rádió nevében ismert lemezlovasok: Konte, Gruver és Nois gondoskodnak a zenei válogatásról. A Szabadság téren szilveszterezők a 2016-os évet tűzijátékkal és keringővel köszöntik.

A Szabadság teret – az előző évekhez hasonlóan - ezúttal is bekerítik, s a bekerített részbe tilos lesz fém- vagy üveg-göngyöleget illetve pirotechnikai eszközöket bevinni.

A Szabadkai Filharmónia újévi hangversenye

A Szabadkai Filharmónia újévi hangversenye szerdán, 2015. december 30-án 20 órakor kezdődik a Városháza Dísztermében.

Az újévi hangverseny karmestere a belgrádi Stanko Jovanović lesz, szólistaként pedig fellép a belgrádi Tanja Obrenović (mezzoszoprán) és a szegedi Dobrotka Szilvia. A hangverseny műsorán Csajkovszkij, Verdi, Delib, Brahms, Mascagni, Bizet és Strauss művei csendülnek fel, illetve Nino Rota neves olasz zeneszerző filmzenéi az Amarcordból és a Keresztapából.

A Szabadkai Filharmónia újévi hangversenyére a belépőjegy 2.000 dinár. A hangversenyre a jegyek árusítása hétfőn, december 21-én kezdődik a Városháza emléktárgy-boltjában.

2752_1.jpg

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Razvojni fond Vojvodine
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Nemzetközi Gyermekszínházi Fesztivál (2017.09.24. - 2017.09.29.)