Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Új gázvezeték épül a peremvárosi lakók ellátására

2009.12.08.

Dr. Bojan Pajtić, a Tartományi Végrehajtó  Tanács elnöke és Saša Vučinić, Szabadka polgármestere ma Újzsedniken ünnepélyesen megnyitották a munkálatokat annak a magas nyomású gázvezetéknek a kiépítésén, amely Szabadka 13 peremvárosi helyi közösségét látja majd el földgázzal és amely révén mintegy 50.000 polgár juthat majd hozzá ehhez az energiahordozóhoz. - Ez egy történelmi pillanat ennek az észak-bácskai városnak az életében - mondta dr. Pajtić, Szabadka polgármestere pedig köszönetet mondott a  Tartományi Végrehajtó Tanácsnak és a Vajdasági Nagyberuházási Alapnak ennek a rendkívül jelentős infrastrukturális beruházásnak a támogatásáért, amelybe megközelítőleg 170 millió dinárt fektettek.

2718_1.jpg

A Tartományi Végrehajtó Tanács elnöke a Harcosok Sorakozója Helyi Közösség területén, a Joó Lajos utca 67. szám alatti épületben üzembe helyezett négyet a Szabadkai Távfűtőművek összesen 34 új hőközpontjából, melyekre a Vajdasági Nagyberuházási Alap kb. 47 millió dinárt fordított. Ez a Szabadkai Távfűtőművek negyedét képezi, és az új automata hőközpontok körülbelül 2.500 lakásban biztosítanak hatékonyabb és gazdaságosabb fűtést.

 

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop