Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Közlemény a Fogyatékkal Élők Világnapja alkalmából

2009.12.03.

A Fogyatékkal Élők Világnapja alkalmából Saša Vučinić polgármester üdvözlő levelet intézett a fogyatékosok érdekvédelmi szervezeteihez, melyben kifejezte szolidaritását és segítőkészségét.

2713_1.jpg

A levélben a polgármester többek között rámutatott arra, hogy küzdeni kell a fogyatékkal élő emberekkel szembeni előítéletek és a velük kapcsolatos tévhitek ellen, továbbá hangsúlyoznunk kell azokat az emberi és társadalmi értékeket, melyek a tisztelet, a tolerancia és a szolidaritás szellemét ápolják. A társadalom kötelessége, hogy különböző szinteken javítsa a fogyatékkal élő személyek helyzetét és segítse a társadalomba való integrálódásukat. Rámutatott annak szükségességére, hogy jogszabályainkat összehangoljuk az Európai Unió standardjaival, különösen az oktatás és foglalkoztatás terén.

Az önkormányzat a jövőben is munkálkodni fog az egyes épületek akadálymentesítésén, és gondoskodik a közlekedési és egyéb olyan feltételek javításán, amelyek megkönnyítik a fogyatékkal élő személyek életét, együttműködésben a sérült polgártársainkat felkaroló szervezetekkel - hangsúlyozta Saša Vučinić polgármester.

 

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop