Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Vlada Georgiev jótékonysági koncertje a Kolevka Gyermekotthonért

2009.11.27.

Saša Vučinić, Szabadka polgármestere védnöksége alatt vasárnap, 2009. december 6-án jótékonysági koncertre kerül sor a Városháza dísztermében,  ahol fellépnek a Raičević balettiskola legkisebbjei, a Kolevka Gyermekotthon gyermekei és Vlada Georgiev, ismert énekes. Az eladott belépőjegyekből származó bevétel teljes összegét a Kolevka épülete tetőszerkezetének felújítására fordítják.

2688_1.jpg

- Szabadka már több ízben is bebizonyította együttérzését, amikor fogyatékkal élő személyekről támogatásáról volt szó. Ezért valószínűleg jövőre is szervezünk két nagyszabású találkozót, hogy segíthessünk azoknak, akiknek a legnagyobb szüksége van rá. A Kolevka Gyermekotthonhoz hasonló intézmények a költségvetési finanszírozáson kívül egyéb segítséget is megérdemelnek, mondta Saša Vučinić.

Mirjana Čabrić, a Kolevka Gyermekotthon igazgatónője elmondta, hogy büszke Vlado Georgijevre, amiért segíteni kíván annak az intézménynek, ahol sok súlyos egészségi problémával küzdő gyermekről gondoskodnak.

- Köszönettel tartozunk Natalija Raičevićnek is, aki sok időt és energiát fordított a koncerten fellépő gyermekek  felkészítésére. Örülünk, de izgulunk is a gyermekek szereplése miatt, mondta a Kolevka igazgatónője.

Natalija Raičević balettáncosnő az ehhez hasonló jótékonysági koncertek iránt még párizsi egyetemi tanulmányai során kapott indíttatást és ösztönzést, ahol több olyan továbbképzésen vett részt, melyeknek a témája a fogyatékkal élő gyerekekkel való munka volt.

- A zene-mozgás öröme sok segítséget nyújt a beteg gyermekeknek. A koncert elképzelésünk szerint két részből fog állni, az elsőben a kicsinyek, a második részben pedig Vlada Georgiev fog fellépni, jelentette be Natalija Raičević.

Vlada Georgiev szabadkai jótékonysági koncertjére 2.000 dinárért lehet megvásárolni a belépőjegyeket, és az összeg a Kolevka számlájára lesz befizetve. Mindössze 150 belépőjegy kerül eladásra, a díszteremben lévő többi 50 ülőhelyet a gyermekotthon dolgozói számára tartják fenn a szervezők

 

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop