Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Mondj NEMET, s minden más lesz!

2009.11.23.

A Szerb Köztársaság Egészségügyi Minisztériuma kampányt indított " Mondj NEMET, s minden más lesz!" címmel, melynek célja mozgósítani az egész társadalmat, és kialakítani egy olyan általános igényt, hogy a narkotikumokról minél több ismeretet kell szerezni, hozzájárulva ezzel a kábítószer-ellenes nemzeti stratégia implementálásához is.

2680_1.jpg

A kampány keretében ma egy interaktív hologram vetítés kezdődött a szabadkai Szabadság téren, mely élethű képet nyújt egy kábítószerfüggő fiatalember leépüléséről. Az akciót dr Tomislav Stantić, köztársasági egészségügyi államtitkár  és Saša Vučinić, Szabadka polgármestere jelentették be. - Ennek a projektnek a célja felkelteni a fiatalok figyelmét arra, hogy a drog nem játék és nem szórakozás. Ez egy komoly betegség, amely károsítja a szervezetet, és nem szabad játszani vele, mondta ebből az alkalomból Szabadka polgármestere. A vetítést minden nap 12-től 19 óráig lehet megnézni a Szabadság téren, egészen 2009. december 3-áig.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop