Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Tóth Godó Valéria lett a Vízművek megbízott igazgatója

2009.11.20.

Szabadka Város Képviselő-testületének tanácsnokai a testület mai ülésén elfogadták Cseke Imre lemondását a Vízművek és Csatornázási KKV igazgatói tisztségéről, és a vállalat megbízott igazgatójává Tóth Godó Valéri okleveles közgazdászt nevezték ki. Nyugdíjba vonulása miatt a képviselő-testület Nikola Kvalát felmentette a Temetkezési Kommunális Közvállalat igazgatói tisztségéből, és helyére Vesna Prćić okleveles jogászt nevezte ki, négy éves megbízatási időre, a Képzőművészeti Találkozó élére pedig ismét az eddigi igazgató, Olga Šram került .

2675_1.jpg


A tanácsnokok továbbá elfogadták a költségvetés bevételeiről és kiadásairól szóló kilenc havi beszámolót. A város költségvetésének bevételei a 2009. év január - szeptember időszakban 2.254.676.793,23 dinárt tettek ki, ami a tervezett összeg 56,2%-a, és az előző év bevételeihez képest 14,16%-kal kevesebb.
Mint azt Dubravka Rodić, a Közigazgatási hivatal pénzügyi szolgálatának vezetője elmondta, a bevételek csökkenése legnagyobb mértékben annak tudható be, hogy a köztársasági költségvetésből 330 millió dinárral kevesebb folyt be, továbbá a becslések szerint a városi költségvetés jövedelemadóból származó bevételei az év végéig további 200 millió dinárral csökkennek majd. A költségvetési kiadási oldala 2.285.550.486,67 dinár összegben teljesült, ami a tervezettek 57%-a. A költségvetési eszközök ésszerű és gazdaságos felhasználásának köszönhetően az önkormányzat teljesíteni tudta a költségvetési szervek iránti valamennyi törvényes kötelezettségét - mondta el Rodić asszony.
A tanácsnokok jóváhagyták a közművállalatok alapszabály-módosításait, melyekkel a vállalatok alapvető okiratait összehangolták a város alapszabályával.
A testület továbbá elfogadta a város területén működő általános és középiskoláinak első osztályaiba beiratkozott diákokra vonatkozó adatokat tartalmazó információt, amely szerint a 2009/2010-es iskolaévben a 21 szabadkai általános iskolába összesen 1.591 diák iratkozott be, ami 91 tanulóval több mint a tavalyi évben, míg a középiskolákba 1.780 diák iratkozott be, ami 7-tel kevesebb, mint a múlt iskolaévben.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop