Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Új parkolóhelyek Szabadkán

2009.11.18.

A Városházán megtartott mai sajtótájékoztatón a Parking KKV igazgatója bejelentette, hogy Szabadka területén 209 új parkolóhely létesült. Erre a beruházásra a közvállalat tavaly mintegy 16 millió dinárt fordított. A parkolási díjat ez év november 23-án kezdik megfizettetni a Dinko Zlatarić és a József Attila utcákban, majd 2009. december 21-én a Žarko Zrenjanin és a Petőfi Sándor utcákban.

2670_1.jpg

Ezek az utcák az úgynevezett „sárga" zónába tartoznak, ahol a parkolás ára 18,36 dinár lesz óránként, a havi bérlet pedig 2.215,19  dinár lesz. Az említett utcákban lakók kedvezményes parkolási jegyet válthatnak, ami 457,92 dinárba fog kerülni. Lesz majd napi jegy is, 180 dináros áron. Ezeken a parkolóhelyeken is érvényben lesz az a kedvezmény, hogy aki a parkolási büntetést két napon belül befizeti, 790 dinárt fizet 1230 dinár helyett. Mint hallottuk, az úgynevezett száraz bejáratú házak lakóinak nem kell parkolási díjat fizetniük.

Miroslav Evetović, a Központ II. HK tanácsának elnöke elmondta, hogy a helyi közösség lakosai elfogadták a Parking KKV ilyennemű megoldását, mivel mindent a törvénnyel és a városi rendeletekkel összhangban végeztek, és a polgárok egyébként is üdvözölnek minden olyan intézkedést, amely megoldást jelent a kommunális gondokra.

 

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop