Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Földcsere az Y elágazásnál

2009.11.17.

Dr Saša Dragin, a Szerb Köztársaság Mezőgazdasági, Erdészeti és Vízgazdálkodási minisztere ma aláírta Szabadkán a 10-es közlekedési folyosó Y elágazásának nyomvonalán lévő földek cseréjéről szóló szerződéséket. Hét ilyen szerződés megkötésére került sor, amivel 26 hektár, 73 ár és 48 négyzetméter földterület került állami tulajdonba, s ezzel megoldódott az Y elágazás nyomvonalának 2,5 kilométeres szakasza. Ilyen módon az állam tulajdonába került az építendő kerülőúthoz szükséges földterületnek több mint 50 százaléka, amely egyike az állami infrastrukturális prioritásoknak. A telektulajdonosok  másik földterületet kaptak, az ekvivalens piaci értékek elvét követve.  Dragin miniszter hangsúlyozta, hogy a minisztérium folytatja a 10-es közlekedési folyosó Y elágazásának nyomvonalán lévő földek cseréjével kapcsolatos teendőket.

2669_1.jpg

- A több mint egy évtizedes üres beszéd és választások előtti hamis ígérgetések után végre konkrét lépésekre is sor került annak érdekében, hogy a teherforgalmat  kihelyezzék Szabadka központjából - mondta a szerződés aláírásakor Saša Vučinić, Szabadka polgármestere.

Nebojša Janjić, környezetvédelmi és területrendezési miniszterhelyettes elmondta a jelenlevőknek, hogy a Szabadka melletti kerülőút építése legkésőbb két év múlva befejeződik

 

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop