Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Az önkormányzat megvásárolja a Petar Drapšin kaszárnyát

2009.11.03.

Saša Vučinić polgármester ma a Városháza sajtótermében tartott sajtókonferencián bejelentette, hogy a kormány múlt heti ülésén záró határozatot hozott, amellyel a szabadkai Petar Drapšin kaszárnya feletti használati jogokat a Hadügyminisztériumról átruházza Szabadka Város Önkormányzatára. Az ingatlan a 21 hektár 8 ár és 23 négyzetméternyi beépítetlen területet mellett 26 építményt foglal magában, melyek összterülete 9.418 négyzetméter.

2628_1.jpg

A kormány elfogadta az Adóigazgatóság szabadkai fiókintézetének becslését, amely szerint az említett katonai létesítmény piaci értéke 121.406.330,70  dinár, mely összeget az önkormányzatnak a Hadügyminisztérium számlájára kell befizetnie, a Szerb Hadsereg anyagi helyzetének javítására.

Ily módon, a több hónapos erőfeszítéseket követően Szabadka lett az első város Vajdaságban, melynek sikerült a hadsereg vagyonát képező ingatlanhoz jutnia. Természetesen, a városnak még szerződést kell kötnie a Szerb Köztársaság Vagyonigazgatóságával, és hitelt kell szereznie a földterület megvásárlásához, hogy azután vonzó telkeket tudjon majd felkínálni a beruházóknak.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop