Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Bemutatták a Pannon nyolcas kerékpárutat

2009.10.31.

A Pannon nyolcas kerékpárút az Európai Unió Magyarország-Szerbia szomszédsági programja keretében valósul meg. A projekt célja a Szabadka Város és Magyarkanizsa Község területén áthaladó mintegy 115 km hosszú kerékpárút tervdokumentációjának kidolgozása. A projekt megvalósítása szerbiai oldalról a Magyarkanizsai Önkormányzattal és a Csornai Richárd Ökológusok Egyesületével, míg magyar oldalról a mórahalmi Homokhátság Vidékfejlesztési Egyesülettel karöltve történik.

2625_1.jpg

A projekt összértéke 82.000 euró, amiből 8.200 eurót Szabadka Város biztosít, míg a fennmaradó részt az Európai Unió finanszírozza. A projektum az EuroVelo Európai Kerékpárút Hálózat programjának a második szakaszát képezi, amely révén Szabadka is csatlakozik arra a hálózatra, amely hazánkban Kanizsán keresztül, a Tisza mentén Újvidéken át Belgrádig vezet majd.

A projekt keretében elkészítik a jelzőtáblák, útjelzések és a turisztikai információs táblák tervét mind a 115 kilométerre, továbbá a Ludastól Velebitig húzódó 11,2 kilométernyi kerékpárút vázlat- és főtervét. A projekt menedzsere Kudlik Erika, Szabadka Város Gazdaságfejlesztési Irodájának vezetője.

 

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop