Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Az enyhébb bűncselekményekért – alternatív büntetési formák

2009.10.30.

Snežana Malović szerbiai igazságügyi miniszter és Saša Vučinić, Szabadka polgármestere ma együttműködési megállapodást írtak alá az alternatív büntetési formák alkalmazásáról, amellyel Szabadka az első olyan vajdasági város lett, ahol ezt az új büntetési módszert alkalmazzák majd.

2617_1.jpg

Mint azt Malović miniszter asszony elmondta, az alternatív büntetési módok alatt a közmunkára fogást kell érteni, ami olyan bűncselekmények esetében alkalmazható, melyekért legfeljebb három évig terjedő börtönbüntetés róható ki. E program megvalósításához az Igazságügyi Minisztériumnak a szerbiai EBESZ misszió és az Európa Tanács nyújt majd támogatást. Saša Vučinić szerint ez a program egy igen jelentős lehetőséget nyújt az enyhébb bűncselekmények elkövetőinek, ugyanis nem maradnak munka nélkül, nem szakadnak el családjuktól és baráti körüktől, és nem kerülnek börtönbe, ahol nagy valószínűséggel még komolyabb bűnözőkké válnának. A megállapodás aláírását követően Szabadkán pártfogói felügyeleti szolgálat alakul majd, amely a helyi közvállalatok támogatásával gondoskodik majd a projekt megvalósításáról.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop