Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Szabadkára látogatott a macedón nagykövet

2009.10.29.

Vajdasági körútján Ljubiša Georgievski, Macedónia szerbiai nagykövete látogatást tett az Észak-bácskai Macedónok Egyesületében, és küldöttségével meglátogatta a Szabadkai Önkormányzatot is, ahol találkozott Slavko Paraćtyal, a képviselő-testület alelnökével és Ladóczki Gyulával, a Városi tanács nemzetközi kapcsolatokkal megbízott tagjával, kikkel főleg a gazdasági és kulturális együttműködés lehetőségeiről beszélgettek.

2613_1.jpg

Kezdeti lépéséként az önkormányzat bemutatkozási lehetőséget kínál a macedóniai cégeknek a Szabadkai Vásáron, amit majd a macedón partnerek is viszonoznak.

Az idegenforgalmi együttműködést illetően Slavko Parać elmondta, hogy Palics partnereként Ohrid jöhetne számításba, ugyanis már most is sok vajdasági turista üdül az Ohridi tó partján.

A művelődés terén említés történt a Štipi Nemzeti Színház részvételéről a Desire Central Station nemzetközi színházfesztiválon, amelyre november derekán kerül majd sor Szabadkán. E vendégszereplés kapcsán Ljubiša Georgievski nagykövet, egyébként neves színházi és filmrendező ma találkozott a Kosztolányi Dezső Színház igazgatójával, Urbán Andrással is.

 

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop