Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Sporthírek

A Vojvodina bizonyult jobbnak a vajdasági rangadón

2009.10.24.

Spartak Zlatibor voda - Vojvodina 0:1 (0:0).

 

A hazai labdarúgók vereséget szenvedtek a Vojvodina csapatától, s ezzel megszakadt az eddigi veretlenségi sikersorozatuk a Szuper ligában.  A mérkőzés egyetlen gólját, a kék-fehérek védelmének egyetlen hibája következtében, Mrđa lőtte a találkozó 50. percében. Az első félidőben a vendégek sokkal határozottabban játszottak, és nagyobb veszélyt jelentettek a hazai csapat hálójára, viszont Jovanić magabiztosan védte a hálót.

 

A találkozó folytatásában, a második félidő elején, az 50. percben Aleksić balról középre adta a labdát, s a tizenhatoson belül Mrđa találta fel magát leggyorsabban, és kihasználva a hazai védők figyelmetlenségét sikerült belőnie a labdát Jovanić kapujába, s  ezzel 1:0 vezetéshez juttatnia a Vojvodinát. A kapott gól után a Spartak zlatibor voda sokkal jobban kezdett játszani, ennek ellenére nem sikerült pontot szereznie. Jó lehetőségei adódtak Mijičnek, Boškovićnak és Ubiparipnak, de az ellenfél védelme, élén Brkić kapussal sikeresen hárított.

 

A mérkőzés kezdete előtt a játékosok üdvözölték a Spartak zlatibor voda legvérmesebb szurkolóit, akik már kereken húsz éve kísérik figyelemmel a klub tevékenységét. A következő transzparenssel fejezték ki hálájukat: "Köszönet a húsz évnyi hűségért".

 

Néző: körülbelül 3.500. Bíró: Vlado Glođović (Verbász). Partjelzők: Jovica Šavija  és Dejan Potočan.

 

Spartak Zlatibor voda: Jovanić, Puškarić, Šarac, Milanković, Bratić, Popović, Mirić (az 57. perctől Mijić), Torbica, Nosković, (a 46. perctől Bošković), Veselinov, Ubiparip (a 80. perctől Veselinov)

 

 Vojvodina: Brkić, Kizito, Ađuru, Đurovski (a 61. perctől Medojević),Tumbasević, Vulićević, Pleč, Lovrić, Tadić (a 88. perctől Peković), Aleksić (a 70. perctől Stjepanović) és Mrđa.

 

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIANKETA KORISNIKA TAKSI PREVOZA

Média Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop