Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Összejövetel a szervdonáció ösztönzésére

2009.10.16.

Az Esély az új életre projektum keretében ma a Városháza dísztermében tribünt tartottak a szervdonáció ösztönzésére. Saša Vučinić polgármester az összejövetel résztvevőit üdvözölve elmondta, hogy a szervadományozás szerinte a humanitás és emberszeretet legékesebb bizonyítéka. Dr. Jelica Alargić, a Vajdasági Klinikai Központ szervdonori információs központjának koordinátora ismertette a látogatók előtt a szervadományozás és a szervátültetés gondjait hazánkban, és elmondta, hogy Vajdaságban pillanatnyilag mintegy kétszázan várnak szervátültetésre, ami esélyt jelentene számukra egy új életre. A Vajdasági Klinikai Központ szervátültető csapatának vezetője, dr. Zoran Milošević professzor elmondta, hogy hetven fős csapata nagy erőfeszítéseket tsz annak érdekében, hogy ezeket az igen összetett műtéteket minél gyakrabban el tudják végezni, valamint hogy az szervátültetésről szóló új törvény, amely 2010. elején lép életbe, jelentősen hozzájárul majd ennek a területnek a rendezéséhez.

Az összejövetel végén Saša Vučinić, Szabadka polgármestere elsőként írta alá a donorkártyát, és felszólította polgártársait a csatlakozásra.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop