Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Sporthírek

10.000 néző a Spartak Zlatibor voda és a Partizan mérkőzésén

2009.10.04.

Spartak Zlatibor voda - Partizan 1:1 (1:1)

A hétvégén egy igen sikeres és jól szervezett labdarúgó mérkőzésre került sor Szabadkán. A Jelen szuperliga 7. fordulójában 10.000 néző előtt a szabadkaiak döntetlent játszottak a esélyes belgrádi csapat ellen. A kellemes időben nagy számú focirajongó élvezte a két rivális csapat játékát. A mérkőzés előtt Dragan Simović, a Spartak Zlatibor voda LK elnöke ajándékot nyújtott át a Partizan elnökének a klub 64. évfordulója alkalmából, viszont a pályán nem volt kegyelem: a kék galambok erőteljesen küzdöttek, és megérdemelten raboltak pontot a esélyesebb csapattól.

Az első félidőben a Partizan kezdése jobb volt, de a hazaiak gyorsan felszabadultak és az első komolyabb gólhelyzet után, a mérkőzés 15. percében Mirić, aki igen jól feltalálta magát a vendégcsapat tizenhatosa előtt, és a labdát Gavrančić és a kapus Radosavljević között a hálóba irányította. A kapott gól után a Partizan játékosai támadásba lendültek, de a Spartak kapusa, Jovanić egészen a 34. percig sikeresen védte kapuját, amikor Diara erős rúgással a kapura küldte a labdát, amely Oleturól lepattanva irányt változtatott, és a hálóban kötött ki, döntetlenre változtatva az eredményt.

A folytatásban kissé alábbhagyott a tempó, a Partizan csapata folyamatosan támadott, de komolyabb gólszerzési lehetőségek nélkül, míg a szabadkaiak gyors ellentámadásokkal veszélyeztették az ellenfél kapuját. A találkozó utolsó perceiben két szép lehetősége is adódott a Spartak Zlatibor voda csapatának, hogy esetleg mindhárom pontot megszerezze. Először Nosković lövését sikerült hárítania Radosavljević kapusnak, az utolsó pillanatokban pedig ismét Nosković volt ideális gólhelyzetben, de Mijić nem vette észre a kínálkozó lehetőséget. A mérkőzés végén a szabadkai közönség kitörő tapssal jutalmazta a Spartak Zaltibor vode játékosainak igyekezetét és a Partizán ellen kivívott jó eredményt.

A városi stadionban kiváló volt a hangulat, mintegy 10.000 néző jött össze, és szurkolt a kék-fehéreknek. A csapat kiváló játéka pedig biztosan arra ösztönzi majd a szabadkai szurkolókat, hogy az elkövetkező mérkőzésekre is ellátogassanak és jelenlétükkel buzdítsák ezeket a fiúkat, akik játékukkal és áldozatkészségükkel ezt meg is érdemlik.

Városi stadion, mintegy 10.000 néző. Bíró: Danilo Mihajlović (Vranje). Partjelzők: Milan Minić és Aleksandar Veljković (Niš). Sárga lapok: Pešić, Ubiparip, Misini, Milanković (Spartak Zlatibor voda), Đorđević, Ljajić (Partizan).

Spartak Zlatibor voda: Jovanić, Puškarić, Šarac, Milanković, Popović, Oletu, Mirić (a 84. perctől Mijić) Torbica, Simović, (a 81. perctől Bošković), Misini (a 75. perctől Nosković) és Ubiparip.

Partizan: Radosavljević, Stevanović, Krstajić (az 57. perctől Lomić), Gavrančić, Đorđević, Fejsa, Tomić (az 51. perctől Ilić), Moreira, Ljajić, Kleo, Diara (a 66. perctől Bogunović).

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIANKETA KORISNIKA TAKSI PREVOZA

Média Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop