Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

A polgármester üzenete az Idősek Világnapja alkalmából

2009.10.01.

Az Idősek Világnapja alkalmából őszinte jókívánságaimat fejezem ki idős polgártársainknak. Sok örömet, egészséget, és méltóságteljes életet kívánok nekik szeretteik és barátaik körében.

2461_1.jpg


Ezen a napon emlékeztetni szeretnék idősebb polgártársaink érdemeire, hiszen sokban hozzájárultak társadalmunk, városunk és országunk fejlődéséhez. Ők azok, akik maximális erőfeszítések és sokszor személyes áldozatok árán létre hozták mindazokat a javakat és értékeket ebben a társadalomban és országban, melyek ma a mi kényelmünket szolgálják, és melyek nélkül el sem tudnánk képzelni a mindennapjainkat. Ezek közé sorolhatjuk az utakat, iskolákat, óvodákat, hidakat, kórházakat, gyárakat, könyvtárakat, de a szellemi és társadalmi értékeket is, melyek a tolerancia, az egymás iránti tisztelet, a szolidaritás és az igazságosság elvein alapulnak.
Mindezek miatt, de más okokból is, nagyon fontos, hogy a fiatalabb nemzedékek köszönetüket és tiszteletüket fejezzék ki idős polgártársaiknak, és hogy segítséget nyújtsanak nekik, a részben őket is érintő válsággal, bizonytalansággal és kétes társadalmi értékekkel terhes időkben, hiszen a segítséget valóban megérdemlik.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop