Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Árokszállási Márta lett a Gyermekszínház megbízott igazgatója

2009.10.01.

A képviselő-testület mai ülésén elfogadta az M-22-es főút menti területre, az Újváros és Palics egy részére, valamint a bajmoki szennyvíztisztító telepre vonatkozó részletes szabályozási terveket, ezt követően pedig a tanácsnokok jóváhagyták a Köztisztasági és Parkosítási KKV és a Vízművek alaptőke-növelésére, valamint  a Városrendezési Intézet, az Építési Igazgatóság, a Köztisztasági és Parkosítási KKV, a Vízművek, a Távfűtőművek, a Parking, a Szabadkai Piacok, a Palics - Ludas és a Kéményseprő KKV nyereségelosztására vonatkozó határozatokat.

2460_1.jpg


Elfogadásra került a város 2009-2013. időszakra vonatkozó árvízvédelmi terve is. Mint az Mirko Ostrogonac, a Gazdaságfejlesztési, gazdasági, mezőgazdasági és idegenforgalmi szolgálat vezetője elmondta, Szabadkát elsősorban a nagyobb esőzések és a talajvizek megemelkedése idején fenyegeti belvízveszély, ami különösen a város tizenhat pontján okoz nagy gondokat.
A képviselő-testület tanácsnokai elfogadták a mezőgazdasági földterületek védelmére, rendezésére és hasznosítására vonatkozó tervet is. Petar Horvacki alpolgármester ezzel kapcsolatban elmondta, hogy a múlt évben 203 földműves körülbelül 10.200 hektárnyi állami tulajdonú földet bérelt 183 euró hektáronkénti átlagos áron. E bevételek 40%-a a várost illeti meg, ami 803.000 eurót tesz ki. Az alpolgármester továbbá elmondta, hogy e hónap végén vagy a jövő hó elején az előbérleti joggal rendelkező földművesek várhatóan további 400 hektárnyi földterületet vesznek majd bérbe.
A tanácsnokok vita nélkül elfogadták a Gyermekszínház eddigi igazgatónője, Jaka Prka - Vujević szeptember 29-én, személyes okokból benyújtott lemondását. Helyette, az intézmény megbízott igazgatójává a képviselő-testület Árokszállási Stamenković Márta színésznőt, a Gyermekszínház társulatának tagját nevezte ki.

 

 

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop