Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Sporthírek

Amerikai fociklub alakult Szabadkán

2009.09.29.

A sajtóteremben ma bemutatták az újonnan megalakult szabadkai Spartanci Amerikai Futball Klubot, melynek elnöke, Dmitar Štrbac elmondta, honnan származik a sportklub megalakításának ötlete: " Mindig nagyon érdekelt ez a sportág, s ez ösztönzött arra, hogy megalakítsuk ezt a klubot. Tavaly decemberben hallottam, hogy néhány fiú rendszeresen összejön a Solid pályáján és amerikai focit játszik. Haas Róberttel meglátogattuk a fiúkat, és megbeszéltük velük, hogy klubot alakítunk. Áprilisban már megkaptuk az amerikai fociklub megalakításáról szóló határozatot, miután Nemanja Simovićhoz, a városi tanács sporttal, ifjúsági ügyekkel és turizmussal megbízott tagjához fordultunk segítségért. Neki köszönhetően megteremtődtek a munkához szükséges feltételek. Rendelkezésünkre bocsátották a Ludas LK pályáját, amely méretében teljesen megfelel erre a célra."

Amellett, hogy helyet biztosítottak a számunkra, a sportminisztérium jóvoltából mezt is kapott a csapat. Most az érdeklődő fiatalok toborzása van folyamatban, s a fiatalabb korcsoportok számára képzést is indítottunk. Segítségünkre lesz Juhász Csaba, válogatott játékos is, aki a liga legjobb dobója. Az ő tudása és tapasztalata biztosan hasznára lesz a fiatal csapatnak.

Akit érdekel az amerikai foci, vagy maga a szabadkai klub, a kafspartancisubotica@gmail.com e-mail címen vagy a 063/86 55 326 telefonszámon érdeklődhet.

 

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIANKETA KORISNIKA TAKSI PREVOZA

Média Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop