Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Hamarosan közterületi rendészet alakul Szabadkán

2009.09.25.

Milan Marković, államigazgatási és önkormányzati miniszter és Saša Vučinić Szabadka polgármestere a szabadkai Szabadság téren bemutatták a közterületi rendészet intézményét, amely a városi közigazgatási hivatal keretében jövő év tavaszán kezdi meg munkáját.

2448_1.jpg


-Úgy gondolom, hogy a közterületi rendészet a polgárok szolgáltatója lesz, hiszen nekik lesz belőle a legtöbb hasznuk. Reméljük, hogy teljesíteni tudják az elvárásokat, és valóban megváltoztatják városaink kinézetét, mondta ez alkalommal Milan Marković, majd hozzátette, hogy a közterületi rendészet hatáskörén belül rendet teremt majd a városokban.
Saša Vučinić, Szabadka polgármestere közölte, hogy Szabadkán a jövő év elejétől működő közterületi rendészetnek legfeljebb 30 tagja lesz, s ezáltal, mint elmondta, most eleget tehetnek a polgárok elvárásának, hogy a rendbontók mindenféle téren elnyerjék büntetésüket.
-Szabadka olyan város, amely a rendet és tisztaságot illetően kivételes kultúrával rendelkezik, viszont attól tartok, hogy az utóbbi húsz évben megengedtük, hogy ezt lerombolják. Ez nagyon fontos tény, ha szem előtt tartjuk, hogy a rendőrségnek elsősorban a bűnügyekkel kell foglalkoznia, most viszont lehetővé válik, hogy megoldódjon mindaz, ami a város kommunális rendjének fenntartását illeti, s ebbe a közterületi rendészettel együtt a felügyelő szervek is bekapcsolódjanak, és szem előtt tartsák a helyi közösségek és a mezőőri szolgálataink szükségleteit is, mondta Vučinić

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop