Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Drágább lesz a víz

2009.09.15.

A városi tanács ma jóváhagyta a lakossági fogyasztókat érintő víz- és csatornadíj-drágulását, s így október 1-jétől az ivóvíz köbmétere 34 dinárba kerül majd, míg a szennyvizek elvezetéséért és a szennyvíztisztításért köbméterenként 13,98 dinárt kell fizetni. A fogyasztók egyéb kategóriái, például az ipari fogyasztók számára a díjak nem változnak. A különböző osztályba sorolt fogyasztók közötti díjkülönbségek fokozatos kiegyenlítését az új szennyvíztisztító építésére az Európai Fejlesztési és Újjáépítési Bankkal kötött hitelszerződés írja elő.

2105_1.jpg


A városi tanács ma elfogadta a június 26-ai nagy méretű vihar okozta károkról szóló jelentést, amely különösen Nagyfény, Györgyén, Kisbosznia, Kisbajmok, Šebešić, Királyhalom és Ludas települések területén okozott károkat a zöldség-, gyümölcs- és szőlőültetvényeken. A becsült kár értéke összesen 35 millió dinár, aminek enyhítésére a városi tanács a tartománytól és a köztársaságtól kér majd támogatást, továbbá javasolja a károsultak felmentését egyes adók és járulékok fizetése alól.
A mai ülésen a tanács a képviselő-testület elé terjesztette Szabadka Város 2009-2013-as időszakra vonatkozó árvízvédelmi tervét, valamint néhány részletes szabályozási tervet.

Референдум

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
ПаркингHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop