Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Szabadka Város Képviselő-testülete megtartotta 33. ülését

2023.03.02.

A városi képviselő-testület a Városháza dísztermében ma megtartott 33. ülésén mind a 15 napirendi pont elfogadásra került, köztük a Szabadka város területén levő besorolatlan utak meghatározásáról szóló rendelet és a Szabadka város mezőgazdasági és vidékfejlesztési politikájának megvalósítását támogató 2023. évi intézkedési program is.

15671_1.jpg

A tanácsnokok megszavazták Szabadka Város Idegenforgalmi Szervezete 2023. évi működési tervét és az igazgatóbizottsága tagjának felmentéséről és új tagjának kinevezéséről szóló határozatot, valamint a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház igazgatóbizottsága tagjának felmentéséről szóló határozatot. 

Határozat született a Kéményseprő Kommunális Közvállalat igazgatójának, valamint két művelődési intézmény – a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház és a szabadkai Gyermekszínház igazgatóinak kinevezéséről is.

A városi képviselő-testület a mai ülésen kinevezte a Címeket és Elismeréseket Adományozó Bizottság elnökét, elnökhelyettesét és tagjait, a Palicsi Nemzetközi Filmfesztivál Tanácsának tagjait, és felmentette, illetve kinevezte az Egészségügyi Tanács tagjait.

Határozatot fogadott el ezek mellett még a szabadkai Kizur István Általános Iskola iskolaszéke tagjának kinevezéséről, a Svetozar Marković Gimnázium iskolaszéke tagjának felmentéséről és új tagjának kinevezéséről, valamint elfogadta az Egészségügyi Tanács 2022. évi működéséről szóló beszámolót.

15671_2.jpg

kandidatura

Népszámlálás

Izbori za članove nacionalnih saveta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságSzabadka város fejlesztési tervePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop

Free Robux

festivals("$this->lg"); ?>