Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Hírek

Szabványos működési eljárások alkalmazása az emberkereskedelem áldozatainak kezelésére

2022.06.01.

Palicson tegnap és ma kétnapos képzést tartanak a nemzetközi Migrációs Szervezet (IOM) A migrációkezelési kapacitások és a partnerségek megerősítése Szerbiában elnevezésű projektje keretében, amely a Munkaügyi, Foglalkoztatási, Harcos és Szociális Ügyek Minisztériuma, a Belügyminisztérium, a Menekültügyi és Migrációs Hivatal, valamint a Svájci Államszövetség támogatásával valósul meg. A kétnapos képzés célja az emberkereskedelem áldozatainak kezelésére vonatkozó szabványos eljárások bemutatása, megismertetése és alkalmazása annak érdekében, hogy a dokumentumot minél több helyi operatív szakember ismerje meg. A képzés várható eredménye az emberkereskedelem (potenciális) áldozatainak kezelését szolgáló helyi mechanizmusok fejlesztése.

15191_1.jpg

A képzésen részt vett a Szabadka Város Emberkereskedelem Elleni Helyi Csapatának minden tagja, valamint más helyi csapatok tagjai és az emberkereskedelem kérdéseivel foglalkozó szakemberek Mitrovicáról, Pancsováról, Nagybecskerekről, Nagykikindáról és Topoltáról.

Szabadka város helyi csapatának koordinátoraa, Ilija Đukanović ez alakalomból elmondta, hogy a kétnapos képzés során az intézmények és szervezetek szakemberei elmondhatták tapasztalataikat és kifejthették azokat a problémákat, amelyekkel szembesülnek az embercsempészet elleni küzdelemben.

15191_2.jpg

„A közös következtetés az, hogy szükség van az ilyen jellegű képzésekre a folyamatos tájékozódáshoz és ismeretszerzéshez, a következő időszak kihívásai és ajánlása pedig, hogy növeljük a létszámot azokban az intézményekben, amelyek nagyobb hangsúlyt fektetnének az embercsempészet elleni küzdelemre.“ – emelte ki Đukanović.

A képzést az Atina Civil Szervezet és Szabadka Város Emberkereskedelem Elleni Helyi Csapata bonyolították le.

 

 

 

kandidatura

Népszámlálás

Izbori za članove nacionalnih saveta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Média Központ és ProtokollLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságSzabadka város fejlesztési tervePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>