Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Hírek

Adomány a Népkonyhának

2022.02.11.

Ma tartották a Turijai Kolbászfesztivál elnevezésű hagyományos gazdasági és turisztikai rendezvényt Szabadkán, a Köztársaság téren. A turijai vendégek idén is 50 kg friss kolbászt adományoztak a Szabadkai Vöröskereszt Városi Szervezetének a népkonyha javára. Az átadáson a szabadkai önkormányzat képviseletében Ilija Đukanović, a Városi Tanács szociális védelemért és egészségügyért felelős tagja vett részt.

14968_1.jpg

„Szabadka város nevében köszönöm a turijai Kobasicijada Egyesületnek, hogy idén is velünk vannak, és bemutatják polgártársainknak híres terméküket, a turijai kolbászt. Köszönöm a hagyományos adományozást is, a friss kolbászt, melyet a Vöröskereszt Városi Szervezete a népkonyha program keretében használ fel, és a még működő átmeneti menedékhely szükségleteire, melegétel készítésére. Ezúton szeretném emlékeztetni Önöket, hogy a Vöröskereszt Városi Szervezetén keresztül megvalósuló összes tevékenységre az idei költségvetésben 41 millió dinárt különítettünk el, ebből 32,5 millió dinárt a népkonyha programra” – mondta Ilija Đukanović.

Miodrag Varo, a Szabadkai Vöröskereszt szakmunkatársa köszönetet mondott az adományozó turijai Kobasicijada Egyesületnek, hogy a hangsúlyt idén is a rendezvény humanitárius jellegére fektette.

„A népkonyha programot naponta több mint 34 ezren veszik igénybe Szerbiában, tehát nagyon összetett és komoly programról van szó, melynek Szabadkán 1200 felhasználója van. Az önkormányzat 32,5 millió dinárral támogat bennünket, de minden adományt szívesen fogadunk, mint ezt is, mellyel a mindennap készített ételeket gazdagítjuk.” – mondta Miodrag Varo.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIANKETA KORISNIKA TAKSI PREVOZA

Média Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop