Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Hírek

Az emberkereskedelem megelőzésével és leküzdésével foglalkozó helyi csapatok éves találkozója

2021.12.15.

Szabadka Város Emberkereskedelem Megelőzésével és Leküzdésével Foglalkozó Helyi Csapata ma részt vett az országunk minden részéről érkező embercsempészet megelőzésével és leküzdésével foglalkozó helyi csapatok negyedik éves találkozóján. Szabadka város helyi csapata a Zoom platformon keresztül követte a találkozót a Vöröskereszt Városi Szervezetének helyiségében. A találkozón részt vett a Szabadka Város Emberkereskedelem Megelőzésével és Leküzdésével Foglalkozó Helyi csapatának koordinátora, Ilija Đukanović is.

14740_1.jpg

Vesna Weiss, Szabadka város helyi csapatának tagja, a Széchenyi István Általános Iskola igazgatója a Zoom platformon keresztül mutatta be a helyi csapat munkáját az oktatási intézmény szemszögéből, és annak minden megvalósult és tervezett tevékenységét.

Az emberkereskedelem megelőzésével és leküzdésével foglalkozó helyi csapatok negyedik éves találkozóján részt vettek a Belügyminisztérium, az Oktatási, Tudományos és Technológia-fejlesztési Minisztérium, a Nemzetközi Migrációs Szervezet (IOM), az Európa Tanács, az Emberkereskedelem Áldozatainak Központja, a nemek közötti egyenlőségi és gyermekjogi polgári jogvédő, a felsőügyészségek és az emberkereskedelem elleni szerbiai helyi csapatok képviselői.

14740_2.jpg

A találkozót Svájc támogatásával a Nemzetközi Migrációs Szervezet (IOM) „Kapacitások és partnerségek erősítése a migrációkezelés terén Szerbiában” című projektjének keretében szervezték meg, a Belügyminisztériummal, a Munkaügyi, Foglalkoztatási, Veteránügyi és Szociális Minisztériummal és a Menekültügyi Biztosság együttműködve.

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIANKETA KORISNIKA TAKSI PREVOZA

Média Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop