Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Megemlékezés az Újváros HK napjáról

2021.10.11.

Az Újváros Helyi Közösség napja keretében Jasmina Stevanović, a Társadalmi tevékenységek Titkárságának titkára, Dragan Nikolić, az Újváros HK tanácsának elnöke és Kornelija Višković, az Újváros HK tanácsának tagja köszönő oklevelet adtak át a Naša radost Iskoláskor Előtti Intézmény Neven óvodájának és Aleksandar Horvat rendőrhivatalnoknak a Raichle Ferenc parki kapitányságról, aki évek óta gondoskodik a közrend fenntartásáról az Újváros HK területén. Jasmina Stevanović ez alkalomból elmondta, hogy a helyi közösségek azok az intézmények, ahová a lakosság naponta fordulhat mindazokkal a gondokkal, melyekkel nap mint nap szembesülnek, ahol elmondhatják panaszaikat, de javaslatokat is tehetnek.

14618_1.jpg

„Ezek kell hogy legyenek az első pontok, ahol a polgárok találkoznak a helyi önkormányzattal, és az Újváros helyi közösség éppen egy ilyen példa. Egyformán fejlesztjük az elővárosi és városi helyi közösségeket, minden polgár egyformán fontos számunkra. Az oktatási intézményekbe történő beruházások különösen jelentősek számunkra, nemcsak az infrastruktúra, de a gyermekek jobb munka- és életkörülményeinek megteremtése tekintetében is” – mondta Jasmina Stevanović.

Elégedettségének adott hangot amiért az Újváros HK vezetősége felismerte az oktatási intézmény fontosságát, és rámutatott, hogy a helyi közösségek együttműködése a rendőrséggel ugyanolyan fontos, elsősorban a polgárok biztonsága, és ezen belül is a gyermekek biztonsága tekintetében.

 14618_2.jpg

„It különösen kis szeretném emelni a helyi közösség, az iskolák és óvodák, valamint a rendőrkapitányság közötti kivételesen jó együttműködést, ugyanis számos jelentékeny projektbe a sport, a kultúra és az oktatás terén az önkormányzat mellett a rendőrség is bekapcsolódik, és nem csupán a közbiztonság biztosítására, de saját tevékenységeinek affirmációjával is, ami nagyon dicséretes dolog, és sokban segít nekünk is, az önkormányzatban, hogy még jobb életfeltételeket tudjunk teremteni a lakosság számára, a legfiatalabbaktól a legidősebbekig“ – mondta Jasmina Stevanović.

A Neven óvoda nevében a köszönő oklevelet a Naša radost IEI ezen óvodájának vezetője, Sveller Ildikó vette át. A Naša radost IEI műszaki igazgatója, Veljko Vojnić, és Aleksandar Horvat rendőrhivatalnok megköszönték az Újváros helyi közösség vezetőségének és a szabadkai önkormányzatnak az elismerést – Vojnić a támogatást és a megértést aziránt a tevékenység iránt, amit a Neven óvoda folytat,  Aleksandar Horvat pedig munkájának elismerését és a kapott támogatást.  

14618_3.jpg

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
Helyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodineMinistarstvoPanonreg

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop