Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Bakić polgármester átadta a közlekedési rendőrség igényeihez alakított speciális járművet

2021.10.08.

Szabadka polgármestere, Stevan Bakić ma a Szabadkai Rendőrkapitányság igazgatóságánek épülete előtti téren Borivoj Mucaljnak, Szabadka rendőrfőnökének átadta annak a Fiat Ducatónak a kulcsait, amely a közlekedési rendőrség munkájához szükséges eszközökkel van felszerelve. Bakić polgármester ez alakalomból örömét fejezte ki, hogy átadhatja ezt a speciális járművet a szabadkai rendőrségnek, amely hozzájárul majd a közlekedésbiztonság növeléséhez városunkban.

14612_1.jpg 

„A jármű különleges berendezésekkel van felszerelve a közlekedési rendőrség feladatainak ellátásához, és 3,6 millió dinárba került, amit a Szabadka Város Közlekedésbiztonsági Tanácsának rendelkezésére álló pénzeszközökből biztosítottunk. Elmondanám, hogy ez a pénz a város területén elkövetett közlekedési szabálysértésekért kirótt bírságokból gyűlt össze, ugyanis a szabadkai önkormányzat az e forrásból származó eszközökből 30 százalékban részesül. Büszke vagyok arra, ahogyan a Közlekedésbiztonsági Tanács ezeket a pénzeszközöket elosztja, mert az éves programokban a rendőrség tárgyi eszközökkel való támogatása mellett vannak kiváló képzéseink, ingyenes gyermeküléseket osztottunk ki, videófelvételeket készítünk és sok mással is foglalkozunk, amivel növeljük és javítjuk a közlekedésbiztonságot“ – hangsúlyozta ki Bakić polgármester.

14612_2.jpg

Kiemelve, hogy a szabadkai önkormányzat kiváló együttműködést folytat a rendőrkapitánysággal, Bakić polgármester elmondta, hogy minden feltétel adott ahhoz, hogy ez az együttműködés a jövőben is folytatódjon, ami Szabadka valamennyi lakójának hasznára válik.

Borivoj Mucalj megköszönte az önkormányzatnak és Stevan Bakić polgármesternek az értékes adományt, ezt a járművet, melynek – mint mondta – többszörös funkciója van a közlekedésbiztonság növelésében.

14612_3.jpg

„Tudjuk, hogy közvetlenül Szabadka mellett húzódik a X. közlekedési folyosó, és itt van az Y-elágazás kerülőút is, és hogy ezeken az utakon fokozott a forgalom, különösen a turistaidény alatt. Ez a jármű sokban segíti majd a közlekedési rendőrség munkáját, és ezzel együtt növelni fogja majd a közlekedés biztonságát is. Ilyen módon mindenki számára, akik áthaladnak Észak-Bácskán, lehetővé tesszük a gyorsabb és biztonságosabb utazást. Hiszem, hogy a jövőben még jobb és sikeresebb együttműködést folytatunk majd a szabadkai önkormányzattal“ – mondta Borivoj Mucalj.

14612_4.jpg

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
Helyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodineMinistarstvoPanonreg

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop