Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Stevan Bakić polgármester felvette a harmadik COVID-19 elleni oltást

2021.10.08.

Stevan Bakić, Szabadka polgármestere és Zagorka Panić városi menedzser és gazdasági ügyekkel és nemzetközi kapcsolatokkal megbízott polgármesteri tanácsos ma az új városháza épületében működő oltóponton felvették a COVID-19 elleni harmadik adag vakcinát. Az oltakozás után a sajtóhoz fordulva Bakić polgármester elmondta, hogy felvette a kínai Sinofarm gyártmányú oltóanyag harmadik adagját, hogy jól érzi magát, és kihangsúlyozta, hogy a tömeges átoltottság nem csupán az élet és az egészség védelme, vagy az egészségügyi rendszer tehermentesítése szempontjából kulcsfontosságú, de a gazdaság fejlődése és az élet rendes kerékvágásba való visszatérése tekintetében is elengedhetetlen.

14610_1.jpg

„Ma, amikor a világ számos országának gondot jelent az oltás első adagjának biztosítása is, mi kiváltságos helyzetben vagyunk, amit Szerbia biztosított számunkra, és már nagyban folyik a harmadik oltás. Én éppen felvettem a kínai Sinofarm gyár oltóanyagának harmadik  adagját, és saját példámmal mutattam meg, hogy felelősséget vállalok a szeretteimért, Szabadka városért és Szerbiáért. Az elmúlt közel két év alatt mindannyian láthattuk, milyen következményekkel jár ez a járvány. Ez pedig elegendő idő ahhoz, hogy felmérjük, mit kell tennünk, mert sajnos a járvány következtében mindannyian elveszítettünk valakit, aki kedves volt a számunkra, vagy volt olyan szerettünk, aki megküzdött a betegség komoly következményeivel“ - mondta Bakić.

14610_2.jpg

Sokszor feltette magának a kérdést: „vajon minden alkalommal ki kell innunk a tengert ahhoz, hogy megállapítsuk, sós a vize?“ – mondta a polgármester és kihangsúlyozta: meg kell értenünk, hogy oltás nélkül nem tudjuk megállítani ezt a járványt.

„Nem szabad azokra hallgatnunk, akik nem akarnak jót sem nekünk, sem városunknak, sem Szerbiának. Mindenkit a saját lelkiismerete és felelősségtudata kell hogy vezéreljen abban, hogy felvegye az oltást, hogy megállítsuk a bajt, és visszatérjünk a normális életbe, felesszük gazdaságunkat és sikereket érjünk el“ – üzente a lakosságnak Stevan Bakić polgármester.

14610_3.jpg

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
Helyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodineMinistarstvoPanonreg

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop