Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Božić tartományi titkár látogatást tett Szabadkán

2021.10.07.

Čedomir Božić tartományi mezőgazdasági, vízgazdálkodási és erdészeti titkár ma Szabadkára látogatott, ahol beszélgetést folytatott Bojan Šoralovval, az Észak-bácskai Körzet vezetőjével. A találkozás után, amelyen részt vett Srđan Samardžić, a városi tanács gazdasági ügyekkel megbízott tagja is, az ágazati titkár megtekintette Vajdaság egyik legnagyobb faiskoláját is és beszélgetett a Szabadkai Erdőtelepítő Mozgalom képviselőivel. Božić a beszélgetés során kiemelte a mezőgazdaság fejlesztésére irányuló támogatások jelentőségét, és rámutatott arra, mennyire fontosak a helyszíni visszajelzések.

14608_1.jpg

„Ez egy kiváló alkalom arra, hogy megismerkedjem a konkrét problémákkal, és a javaslatokkal Vajdaság mezőgazdaságának további fejlesztését illetően. Tulajdonképpen a földművesek igényei azok a valós mutatók, amelyek alapján a pályázatokat meg kell szerkeszteni, ezekhez az információkhoz pedig csak úgy juthatunk, ha meglátogatjuk a gazdákat. Rajtuk kívül támogatjuk a helyi önkormányzatokat és a mezőgazdasággal foglalkozó társulásokat is. A Šoralov körzetvezetővel folytatott beszélgetésből értesültem arról, hogy a körzeten belül bizonyos területek rekultivációra szorulnak, ami mindenképpen a közös feladatunk lesz majd. Az erdőtelepítő mozgalom által üzemeltetett faiskolát illetően elmondhatom, hogy ez mindenképpen a kiváló példája a jól működő kezdeményezésnek“ – mondta Božić.

A titkár szavai szerint a tartományi titkárság az elmúlt négy évben összesen 1,32 millió dinárral támogatta a Szabadkai Erdőtelepítő Mozgalmat, az idén pedig az erdőtelepítési pénzalapból 326.000 dinárt különített el erre a célra.

14608_2.jpg

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
Helyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodineMinistarstvoPanonreg

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop