Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

A bajmoki Radnički nyerte meg a városi labdarúgó kupát

2021.10.06.

A bajmoki Radinčki labdarúgói ma este a Vinogradar felett aratott 3:1-es (3:0) győzelemmel megnyerték a Városi Labdarúgó Szövetség 2021/22-es kupáját. A döntő meccset a reflektorokkal megvilágított Városi Stadionban játszották le, mindkét csapat szurkolóinak jelenlétében. A mérkőzés után a győztesnek járó kelyhet a Radnički 1905 LK kapitányának Stevan Bakić, Szabadka polgármestere, míg a díjakat a döntős játékosoknak Nataša Aleksić, a városi tanács sport és ifjúsági ügyekkel megbízott tagja és Tadija Stantić, a Városi Labdarúgó Szövetség titkára adta át.

14605_1.jpg

A döntőben a teljes játékidő alatt a bajmokiak alakítottak jobban, és már az első 45 percben eldöntötték a mérkőzés kimenetelét. Már a 9. percben előnyt szereztek Zdravko Maravić góljával, a pályaközépen végig ellenőrzés alatt tartották a játékot, és folyamatosan helyzeteket teremtettek. A második gólt Uroš Maravić adta a 34. percben, majd az első félidő végén az eredményt Srđan Rajić növelte a behozhatatlan 3:0-ra. 

A mérkőzés folytatásában a játék tempója lelassult, a Vinogradar igyekezett találatot szerezni, de a bajmokiak kiváló játékkal végig ellenőrzés alatt tartották a meccset. Végül a játékidő utolsó perceiben Nenad Todorović kihasználva a Radnički kapuja előtti tolakodást az eredményt 3:1-re szépítette.   

14605_3.jpg 

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
Helyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodineMinistarstvoPanonreg

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop