Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Bakić polgármester megállapodást írt alá Vajdaság AT Európai Ügyek Alapjával

2021.10.06.

A Tartományi Kormányban tegnap megállapodást írt alá mind a 45 helyi önkormányzat és a Vajdasági AT Európai Ügyek Alapja a külső forrásokból finanszírozott projektek átfogó adatbázisába (BEFS) való felvételéről. A szabadkai helyi önkormányzat nevében a megállapodást Stevan Bakić polgármester írta alá.

14604_1.jpg

Igor Mirović, a Tartományi Kormány elnöke, ebből az alkalomból kijelentette, hogy 2012. és 2019. között a tartományi közigazgatás 488 projektet támogatott több mint hét millió euróval.

Ebben az időszakban, mint mondta, a helyi önkormányzatok a Tartományi Kormány 3,2 millió eurós támogatásával 151 projektet valósítottak meg.

„Fontos a projektek köré csoportosulás. A következő időszakban egyre több pénzt fordítunk a környezetvédelemre és a helyi kommunális infrastruktúra fejlesztésére" – emelte ki Mirović.

Aleksandar Simurdić, Vajdaság AT Európai Ügyek Alapjának igazgatója azt mondta, hogy ennek a projektnek meg kell mutatnia, hogy az elkövetkező időszakban, három kormányzati szintként, az európai uniós partnerekkel együtt még konkrétabbak és hatékonyabbak lehetünk a rendelkezésre álló finanszírozási források tekintetében.

Nikola Bertolini, az Európai Unió szerbiai küldöttségének együttműködési vezetője, kijelentette, hogy sokat tehetünk együtt, és rendkívül fontos a tudatosítás a lokális közösségekben, valamint a gazdasági és regionális fejlődés letéteményeseinek integrálása.

 14604_2.jpg

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
Helyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodineMinistarstvoPanonreg

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop