Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Felújították a hajdújárási fogászati rendelőt

2021.09.07.

Srđan Samardžić, a városi tanács gazdasági ügyekkel megbízott tagja és Ivanka Beoković, a Szabadkai Egészségház igazgatója ma látogatást tettek a hajdújárási rendelő keretében működő felújított fogászati rendelőben. Srđan Samardžić ez alkalommal Szabadka város polgármestere, Stevan Bakić nevében és a saját nevében kihangsúlyozta, hogy Hajdújárás és a környező falvak lakosai számára 15 év után ismét lehetővé vált a fogorvosi ellátás, immár a felújított rendelőben, és az erre vonatkozó kezdeményezés a Városházán minden szerdán a polgároknak szervezett fogadáson hangzott el, amit a polgármester tart.

14536_1.jpg

Srđan Samardžić elmondta, hogy a szabadkai önkormányzat és a Szabadkai Egészségház beruházásából újult meg ez a rendelő, hogy teljes legyen az egészségügyi ellátás ebben az objektumban.

„Kiemelném, hogy a kezdeményezés, illetve a tájékoztatás és a polgárok kérelme közvetlenül érkezett, a polgárokkal folytatott közvetlen beszélgetésen hangzott el, melyet minden héten megszervezünk a Városházán. Fontos továbbá, hogy éppen a szabadkai lakosokkal folytatott közvetlen kommunikációra való törekvés eredménye, hogy ilyen jelentős dolog valósult meg a polgárok számára nagy jelentőséggel bíró ügyekben.” – mondta Srđan Samardžić.

14536_2.jpg

Megköszönte a Szabadkai Egészségház munkaközösségének mindazt, amit a szabadkai lakosok iránt tesznek, különösen a mindannyiunk, mint társadalom számára számos kihívást tartalmazó utóbbi 18 hónapban.

„Ma külön megköszönjük az egészségügyi dolgozók csapatának megszervezését, akik mától teljessé teszik ezt az egészségvédelmi szintet Hajdújáráson. A Szabadkai Egészségháznak bennünk megbízható partnere van minden ezirányú további törekvésében.“ – üzente Srđan Samardžić

A Szabadkai Egészségház igazgatója megköszönte a szabadkai önkormányzatnak, a polgármesternek és a támogatóknak a fogorvosi rendelő felújításához nyújtott segítséget.

14536_3.jpg

„A rendelőt a szabadkai önkormányzat segítségével újítottuk fel, amely felismerte a település lakosságának szükségletét, valamint a polgármester és egyes donátorok támogatásával. Az Egészségház elvégezte bizonyos részletek javítását, biztosította a hiányzó felszerelést és az egészségügyi dolgozók csapatát, amely korszerűbbé teheti, illetve kiegészítheti a hajdújárási és a környékbeli lakosság egészségügyi ellátást.” – mondta Ivanka Beoković.

A hajdújárásiak már a mai naptól igénybe vehetik a fogorvosi ellátást az épületben. A fogorvos minden munkanapon 07.00-13.00 óráig fogadja a pácienseket, szerda kivételével, amikor 13.00-19.00 óráig rendel.

14536_4.jpg

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
Helyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodineMinistarstvoPanonreg

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop