Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Stevan Bakić polgármester átadta a trófeákat a Vajdasági Aranykesztyű ökölvívó torna győzteseinek

2021.09.05.

A Szabadka főterén felállított küzdőtéren vívott döntő mérkőzések után, a legjobb női és férfi versenyzőknek járó trófeák kiosztásával és a nemzeti himnusszal zárult ma az egyik legrangosabb ifjúsági ökölvívó torna, a 39. Vajdasági Aranykesztyű, amelyen szeptember 1. és 5. között 20 válogatott mintegy 200 ifjú versenyzője mérte össze erejét. A fődíjat a férfiak kategóriájában Rastko Simić, a szerbiai válogatott fiatal ökölvívója, míg a nők közül Sara Ćirković válogatott sportolónő vihette haza. A győzteseknek a trófeákat Szabadka polgármestere, Stevan Bakić adta át.

14519_1.jpg

Örömét fejezve ki afelett, hogy Szabadka adott otthont a 39. Vajdasági Aranykesztyű tornának, a bokszvilág egyik legjobb és legelismertebb versenyének, Stevan Bakić polgármester ez alkalomból elmondta: nem véletlen, ebből a városból indult.

„Városunk szorgos sportszervezői a Vajdasági Aranykesztyűt, ezt a tornát, amely az ökölvívás nagy tehetségeit helyezi előtérbe, 1980-ban szervezték meg első ízben. Ezalkalomból szeretnénk tisztelegni a Spartak Ökölvívó Klub legsikeresebb versenyzőire és sportmunkásaira is, például Gyulai Lajosra, Pavle Šovljanskira, Dragan Vujkovićra és sok más bokszolóra, közöttük Tomislav Anteljra is, aki e verseny szervezésének oroszlánrészét vállalta fel. A téren egybegyűltekhez és a tornán részt vevő fiatal sportolókhoz szólva azt kívántam nekik, hogy pályafutásuk során kiváló eredményeket érjenek el, Rastko Simićnek pedig, hogy legyen a szerb boksz büszkesége. Rendkívül örülök annak, hogy ez a hagyományos sportesemény a lehető legnagyobb rendben zajlott le, hogy városunk, amely értékeli az ökölvívás nemes művészetét, megfelelt az elvárásoknak, és hogy a szabadkai közönség élvezhette a hazai és külföldi fiatal versenyzők közötti nagyszámú korrekt mérkőzést“ – mondta Stevan Bakić polgármester.

14519_2.jpg

A Vajdasági Aranykesztyű torna győztese, Rastko Simić nyerte el a legjobb hazai versenyző címet is, az ifjú sportolónők között pedig Sara Škapik érdemelte ki ezt az elismerést, akinek a díjat Nataša Aleksić, a Szabadkai Városi Tanács sport és ifjúsági ügyekkel megbízott tagja adta át.

A 39. Vajdasági Aranykesztyű ökölvívó torna mérkőzéseit az első három napon az Ivan Sarić Műszaki Iskolában, majd a Sportcsarnokban tartották meg, a mai jó időjárás pedig kedvezett annak, hogy a döntő meccseket a város főterén tudják megtartani.

14519_3.jpg

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
Helyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodineMinistarstvoPanonreg

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop