Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Fenyő Miklós koncert a város főterén

2021.09.02.

Szabadka város napja, szeptember 1-je alkalmából szervezett programok keretében ma este a Szabadság téren Fenyő Miklós magyarországi énekes, zeneművész lépett fel. Nagyszerű dalválaszték, hihetetlen energia, a zenei színtéren és a közönséggel való kommunikációban szerzett óriási tapasztalat, kiváló zenekar, kísérő énekesek és táncosok tettek meg mindent, hogy a különböző generációkat tömörítő nagyszámú szabadkai közönség igazán élvezze ezt az egyedülálló koncertet.

14516_1.jpg

Magyarország határain túlszárnyaló népszerűségét bizonyította Fenyő Miklós a ma esti szabadkai vendégszereplésével, hogy a rock and roll igazi nagykövete, nagy és hiteles művész, akinek páratlanul termékeny pályafutását több száz szerzeménye mellett, aranylemezek, platinalemezek, sőt gyémántlemezek, állami kitüntetések sora, több musical és egy film, a Made in Hungaria jelzi.

14516_2.jpg

A művészt, a főtéren megrendezésre kerülő koncert előtt, dr. Pásztor Bálint, Szabadka Város Képviselő-testületének elnöke fogadta a Városházán, és elmondta, hogy nagyon örül, hogy a magyar rock and roll élő legendájának fergeteges koncertjét a szabadkaiak is élvezhetik saját városukban.

14516_3.jpg

Felidézve, hogy Fenyő Miklós több mint öt évtizede áll a színpadon, hogy több mint 400 dal szerzője, valamint a legendás Hungária együttes alapítója, énekese és billentyűse, dr. Pásztor Bálint elnök kiemelte, hogy a szabadkai önkormányzat ezzel a koncerttel is a város napját kívánta méltó módon megünnepelni.  

14516_4.jpg

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
Helyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodineMinistarstvoPanonreg

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop