Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Aco Pejović elkápráztatta a szabadkai közönséget

2021.09.01.

Szabadka Város Napját, szeptember 1-jét ma este Aco Pejović ismert pop és folk énekes koncertjével ünnepeltük meg. A város főterén több ezres közönség élvezte Aco legnagyobb slágereit és a koncertet, amelyen minden nagyszerű volt: a hang, a fények és a kiváló énekes és zenekarának fellépése is.

14513_1.jpg

Pejović koncertjét a „Da si tu” című dalával kezdte, majd olyan slágereket énekelt el, mint a „Propalica“, „Litar krvi“, „Ne pitaj“, „Ja nisam pao“, „Nijedna nije kao ti“, „Seti me se“, „Fatalna doza“, „Pet kvadrata“ és a „Jelena“...

A közönség hallhatta az „Opušteno“, „Nema te nema“, „Godina i jače“,  vagy az Editával közösen előadott „Blud i nemoral“ című dalt, továbbá a „Taksi“, valamint a „Neko treći“ duettet, melyet az ismert leskovaci együttessel, a Tropiko benddel vett fel. A közönség, amely végig teli torokból énekelt együtt Pejovićtyal, sikolyokkal és vastapssal üdvözölte a „Malo je“, „Ne diraj mi noći“, „Neverna“, „Oko mene sve“ és az „Alkohola poplava“ számokat.

Az összes slágert, az újabbakat ugyan úgy, mint azokat, amelyekkel hírnevet szerzett, a közönség hangos ovációval fogadta, Pejović pedig többször is megköszönte a szabadkaiaknak az önzetlen támogatást.

14513_2.jpg

Saját dalai mellett a koncerten elhangzottak Zdravko Čolić, Željko Joksimović, Dino Merlin, Halid Muslimović, Tomo Zdravković, Željko Samardžić, Dragan Kojić Keba és Ana Bekuta, Mile Kitić, Džej, Predrag Živković Tozovac, Željko Bebek énekesek, és a Bijelo dugme, a Parni valjak, az Indeksi és a Riblja čorba együttesek sikerdalai is …

Aco Pejović háromórás szabadkai koncertje négy percig tartó, látványos tűzijátékkal zárult.

14513_3.jpg

A fellépés után Aco Pejović a sajtónak nyilatkozva elmondta, nagyon örül annak, hogy ma este felléphetett Szabadkán, és külön megtiszteltetés a számára, hogy koncertjét a városnap alkalmából tudta megtartani.

„Köszönöm a szabadkai közönségnek a csodás hangulatot és azt az önzetlen támogatást, amit fellépésem alatt nyújtottak. Egy kiváló estét töltöttünk együtt. Külön köszönetet szeretnék mondani a Stevan Bakić polgármesternek, ennek a csodálatos embernek, aki szemmel láthatóan jól végzi a dolgát, és tudja, hogyan kell ezt a város megfelelőképpen vezetni. Örülök, hogy megismerhettem, és azt hisze4m, hogy egy komoly barátra leltem benne. Egyébként már régóta járok Szabadkára. Szeretem ezt a várost, ahol ilyen gonddal ápolják a sokféleséget. Ez egy nyugodt környezet, ahol szívesen pihenek” – mondta Aco Pejović.

14513_4.jpg

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
Helyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodineMinistarstvoPanonreg

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop