Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Stevan Bakić polgármester megnyitotta a jótékonysági kosárlabda tornát

2021.07.16.

A Janko Pejanović Sportközpont pályáján ma Szabadka polgármestere, Stevan Bakić megnyitotta azt a jótékonysági kosárlabda tornát, amelyen 12 csapat méri össze erejét, a részvételi díjakból és adományokból befolyó pénzt pedig Ivan és Melinda Gabrić családjának megsegítésére fordítják, akik rendkívül nehéz körülmények között élnek.

A kosárlabda torna megnyitóján Stevan Bakić polgármester elmondta, külön megtiszteltetés számára, hogy Szabadka Város Önkormányzata nevében egy ilyen eseményt támogathat, mert a sport akkor a legnemesebb, ha célja mások megsegítése.

„Ez a beruházás, melyet az önkormányzat néhány éve eszközölt ezeknek a sportpályáknak a felújítására, igen hasznosnak bizonyult, mert gyakran gyűlünk itt össze különféle bajnokságokon, egyetemista találkozókon és az ehhez hasonló jótékonysági tornákon. A szabadka Gabrić család története sokakat megérintett, Dragana Andrić és Stefan Segedi pedig összefogtak barátaikkal, hogy megszervezzék ezt a versenyt, melynek minden bevételét arra fordítják majd, hogy megoldják ennek a családnak a lakhatási gondjait.“ – mondta Stevan Bakić polgármester.

Hozzátette, hogy a szabadkai önkormányzat is hozzájárul majd ahhoz, hogy Ivan és Melinda Gabrić két kislányukkal biztonságos otthonban éljenek.

„Sajnos az önkormányzat nem tudja minden hozzá forduló polgárának gondjait megoldani, ezért van nagy jelentőségük ezeknek a nemes kezdeményezéseknek, és ezért fontos, hogy együttműködjünk.“ – hangsúlyozta ki Bakić polgármester.

Köszönetet nyilvánítva mindazoknak, akik részt vesznek ebben a tornában, továbbá a palicsi Srđan és Ana Ivanović családjának, és a Makkhetes Helyi Közösségnek, a polgármester mindenkinek jó versengést és kellemesen együtt-töltött időt kívánt.

„Felhívok mindenkit, hogy versengjünk adományainkban is, melyeket e három nap alatt gyűjtünk majd össze, hogy minél többet segítsünk és minél nagyobb örömet okozzunk a Gabrić családnak.“ – mondta Stevan Bakić.

A jótékonysági torna egyik szervezője, Dragana Andrić megköszönte a polgármesternek, az önkormányzatnak, és mindazoknak, akik bármilyen módon hozzájárulnak a Gabrić család megsegítéséhez, és hozzátette, igyekezni fog, hogy ez a rendezvény a jövőben hagyománnyá váljon.

A Makkhetes Helyi Közösség nevében, melynek területén ez a négytagú család él, a helyi közösség elnöke, Mirsad Nalić szólalt fel, és ígéretet tett arra, hogy további tornákat szerveznek majd a család megsegítésére, és hogy a helyi közösség saját forrásaiból 30.000 – 50.000 dinárt különít majd el a Gabrić család részére.

A kétgyermekes Melinda Gabrić, aki családjával egy omladozó, lakhatatlan házban él, ahol a nincstelenség mellett egészségügyi problémákkal is küzdenek, köszönetet mondott Szabadka polgármesterének, Stevan Bakićnak és a helyi közösség elnökének, Mirsad Nalićnak a támogatásért,  és mindazoknak, akik segítik őket, és hozzátette, hogy különös öröm a számára, hogy a fiatalok összefogtak azért, hogy segítsenek nekik, és tetőt biztosítsanak a fejük fölé.

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
Helyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodineMinistarstvoPanonreg

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop