Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Megtartották a 4. Szabadkai Félmaraton szervezésével kapcsolatos munkaértekezletet

2021.07.02.

Ma került sor a Városházán a Szabadkai Félmaraton szervezői és az illetékes hatóságok, szolgálatok és közvállalatok értekezletére, amit dr. Pásztor Bálint, Szabadka Város Képviselő-testületének elnöke hívott össze.

14399_1.jpg

Az értekezleten jelen voltak a versenyt szervező Horizont Sportegyesület képviselői, valamint a Belügyminisztérium, a Szabadkai Rendőrigazgatóság képviselői, Szabadka város illetékes közvállalatainak és közművállalatainak igazgatói és azok munkatársai, a Szabadkai Egészségház igazgatója, a Mentőszolgálat dolgozói, a Vöröskereszt emberbaráti, független és önkéntes szervezet vezetője, valamint Szabadka város és a szabadkai önkormányzat illetékes szolgálatainak képviselői.  

14399_3.jpg

A 4. Szabadkai Félmaraton, amely a közismert Belgrádi Maraton után a legtömegesebb az országban, 2021. augusztus 29-én lesz megtartva, a Szabadka város napja alkalmából szervezett rendezvények keretében. Szervezője a Horizont Sportegyesület, és mint az a munkaértekezleten elhangzott, az eddigi eredményes és minőséges együttműködéshez hasonlóan, az értekezlet minden résztvevője közösen tesz meg mindent a futóverseny sikerességéért, melynek mottója „Fuss a történelmen át!“.
A versenyzők a futam ideje alatt városunk nevezetességeiben és szecessziós szépségeiben, a Városháza, a korinthoszi oszlopos bejáratú Népszínház, a Raichle palota, valamint Ivan Sarić és Kosztolányi Dezső szobrai és a város többi műemlékében gyönyörködhetnek, az egészségük megtartása érdekében űzött sporttevékenység közben.

14399_7.jpg

Dr. Pásztor Bálint, a városi képviselő-testület elnöke, a mai értekezlet házigazdája kiemelte, hogy ez az egyik olyan sport és rekreációs rendezvény, amely a futás és az egészséges életmód népszerűsítése mellett a város idegenforgalmi kínálatát is gazdagítja és hozzájárul Szabadka népszerűsítéséhez is.
A nevezés a Szabadkai Félmaratonra, melyre 5 km, 10 km és a félmaratoni (21,1 km) távokra lehet benevezni már megkezdődött a www.supm.rs honlapon.

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
Helyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodineMinistarstvoPanonreg

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop