Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Stevan Bakić polgármester fogadta a fiatal sikeres teniszezőnőt

2021.06.22.

Stevan Bakić, Szabadka polgármestere ma fogadta a Városházán Mila Polovina fiatal tehetséges teniszezőnőt és a Spartak Tenisz Klub edzőjét, Veselin Rakočevićet. A tíz éves Mila Polovina a legutóbbi két tenisztornán, a Szávaszentdemeteren és Szivácon aranyérmet nyert. Mila minden klubversenyen kiváló eredményeket ér el, és mivel a Spartak Tenisz Klubnak nincs elég női versenyzője az ő korosztályában, ez a reményteljes szabadkai sportolólány gyakran a fiúkkal szemben is győz.

14376_1.jpg

Stevan Bakić polgármester a fogadás után elmondta az újságíróknak, hogy azok az eredmények, melyeket Mila Polovina az idei évben a teniszversenyeken elért, és különösen a két legutóbbi versenyeken, Szávaszentdemeteren és Szivácon nyert aranyérmek adtak alkalmat a maitalálkozóra.  

14376_2.jpg

„Mila kitűnő eredménnyel végezte el a harmadik osztályt a Kizúr István Általános Iskolában, és kiváló tanulmányi eredményei mellett teniszben is ragyogó eredményeket mutat fel. Tehetsége és az eddig elért eredmények alapján bátran kijelenthetjük, hogy ő lesz nem csak a Spartak Tenisz Klub, de a mi szép Szerbiánk jövendő tenisz csillaga. Példaképe a teniszben Novak  Đoković, és egy napon szeretne ő is hozzá hasonló eredményeket elérni, amit én teljes szívemből kívánok neki. Gratulálok neki az eddigi eredményekért és kívánom, hogy továbbra is így folytassa, és sikereivel öregbítse Szabadka hírnevét“ – mondta Stevan Bakić polgármester.

A szabadkai tenisz ifjú reménysége nem titkolta örömét, hogy fogadást szerveztek neki a polgármesternél.

14376_3.jpg

„Nagyon boldog voltam, amikor pénteken megtudtam, hogy fogad engem a polgármester. Mivel egy nappal később, szombaton, versenyre kellett mennem, azt mondtam magamnak, még egy serleget kell nyernem, hogy azt elvihessem a polgármesternek, akit eddig csak a TV-ben láttam“, mondta őszintén Mila Polovina.

Veselin Rakočević elmondta, hogy Mila a tíz éves korhatárú csoportban versenyez, és főleg a térségben tartott tornákon.

14376_4.jpg

„Erős a mezőny, mert a legjobb szerbiai versenyző lányok jönnek. A versenyelv, hogy csoportok szerint játszanak, legalább két vagy három meccset kell lejátszaniuk a csoportban, majd a torna fő része következik, ahol az első hely megszerzéséért három, illetve négy mérkőzést kell megnyerni. Az év végén lesz a Szerbiai Kupa, ahol csak Szerbia legjobb ifjú teniszezői vesznek részt és reményeink szerint Mila ott is újabb jó eredményt fog elérni“ – mondta Rakočević edző.

14376_5.jpg

A fogadáson részt vett Nataša Aleksić is, a városi tanács sporttal és ifjúságüggyel megbízott tagja.

 

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
Helyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodineMinistarstvoPanonreg

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop