Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Branko Ružić miniszter megtekintette a palicsi egyetemista üdülőn végzett munkálatokat

2021.06.19.

Branko Ružić, a Szerb Kormány első alelnöke, valamint oktatási, tudományos és technológiai fejlesztési minisztere ma megtekintette a palicsi egyetemista üdülőn végzett munkálatokat, és elmondta, hogy a kormány és a minisztériumok jelentős beruházásokkal fejlesztik az oktatást. Az egyetemista üdülőben tett látogatáson Szabadka Város Önkormányzatát és Stevan Bakić polgármestert Srđan Samardžić, a városi tanács gazdasági ügyekkel megbízott tagja képviselte.

14371_1.jpg

Branko Ružić miniszter ez alkalomból elmondta, hogy ez a beruházás egy szélesebb körű komplexum részét képezi, amely a Belgrádi Egyetemista Üdülő határkörébe tartozik, az avalai és a zlatibori üdülőközpontok mellett.

„A mintegy 300 férőhelyes étterem és a 210 ágyas épületkomplexum építésének befejezésével a hallgatók jobb üdülési feltételeket és több kényelmet és szórakozási lehetőséget kapnak majd. Palics egy rangos turisztikai célpont, és ez az üdülőközpont kiváló szállási lehetőséget nyújt majd a turistáknak“ – mondta Branko Ružić.

A miniszter hozzátette, hogy a tervek szerint a munkálatok 2022. február végére befejeződnek, teljes értékük pedig több mint 3.100.000 euró.

14371_2.jpg

Ez egy impozáns, a hallgatóinkhoz méltó komplexum lesz.

„A központban lehetőség lesz különböző képzéseket is tartani, ami fontos dolog a tudósaink és kutatóink számára is“ – mondta a miniszter.

Srđan Samardžić kiemelte, hogy a szabadkai önkormányzat célja visszaadni Palics régi fényét különféle infrastrukturális projektek, kulturális, sport és szórakoztató tartalmak révén, és hogy a palicsi egyetemista üdülő megépítése és felújítása egy jelentős lépés e cél elérése felé.

14371_5.jpg

„Ezúton is szeretnék köszönetet mondani a Szerb Köztársaság Kormányának és a Tartományi Kormánynak, hogy támogatnak bennünket ezekben a törekvéseinkben és segítséget nyújtanak céljaink eléréséhez“ – emelte ki Srđan Samardžić.

14371_6.jpg

 

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
Helyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodineMinistarstvoPanonreg

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop