Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Sporthírek

A Spartak női focistáinak díszfelvonulása és ünnepélyes fogadtatásuk

2021.06.04.

A Spartak női labdarúgói tegnap Čačakon megnyerték a Szerb Kupát, így ebben az idényben kettős bajnoki címet szereztek. A čačaki döntő mérkőzésen a lányok szurkolócsapatát Szabadka polgármestere, Stevan Bakić is erősítette. Hazaérkezésük után az önkormányzat és a Szabadkai Sportszövetség díszfelvonulást és ünnepi fogadást rendezett a sikeres labdarúgónőknek. A szabadkaiaknak ma alkalmuk volt üdvözölni a szerbiai bajnoknőket, akik a Kelebiai Ménes lovaskocsijaival vonultak végig a város utcáin.

14337_1.jpg

Az egy órás kocsikázás után a kettős bajnokokat és szakmai csapatukat Nataša Aleksić, a városi tanács sport és ifjúsági ügyekkel megbízott tagja fogadta a Városháza előtt.

14337_2.jpg

„Gratulálok a lányoknak ehhez a jelentős sikerhez. Nagyon örülök annak, hogy tegnap a polgármesterrel együtt ott lehettem a döntő kupamérkőzésen. Ezzel a fogadással szerettünk volna köszönetet mondani mindazért, amit ezek a sportolók a klubjukért és a városért tettek. Köszönetet szeretnék mondani a Kelebiai Ménesnek is, hogy segítettek a díszfelvonulás szervezésében. A lányoknak pedig azt kívánom, hogy pihenjék ki magukat, és az új idényben valósítsák meg minden kitűzött céljukat“ – mondta Nataša Aleksić.

A bajnok csapat kapitánya, Violeta Slović a Spartak Női Labdarúgó Klub nevében megköszönte a fogadtatást, és a támogatást, amit Szabadka Város Önkormányzatától és Stevan Bakić polgármestertől kaptak, és kifejezte külön hálájukat ezért a díszfelvonulásért, amely nagyon érzelmes volt, mert a játékosok érezték a szabadkaiak támogatását és szeretetét. Mint elmondta, ez a generáció a következő idényben megkísérel majd még egy lépéssel tovább eljutni, gondolva is elsősorban a Bajnokok Ligájára, és hogy a csapat bejusson a csoportkörbe.

14337_3.jpg

 

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIANKETA KORISNIKA TAKSI PREVOZA

Média Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop