Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

A Spartak női labdarúgói megnyerték a Szerbiai Kupát is

2021.06.03.

A nemzeti bajnokság tizenegyedik alkalommal történő, egymás utáni megnyerését követően, a Spartak női labdarúgói a hazai versenyekben kivívott vezető szerepüket a Szerbiai Kupa, az ország legtömegesebb labdarúgó versenyének megnyerésével is igazolták. Borisa Arsić a Spartak NLK szakértői csoportjának vezetője, akinek csapata ma este Čačakon 3:1-re győzte le a niši Mašinacot, elnyerve ezzel a Szerbiai Kupa serlegét. A Čačakon tartott döntő mérkőzésen részt vett a „galamboknak” szurkolva Stevan Bakić, Szabadka polgármestere, Nataša Aleksić, a városi tanács sporttal és ifjúságüggyel megbízott tagja, valamint Dejan Vuković, a Szabadkai Sportszövetség elnöke.

14329_1.jpg

A döntő dinamikus és érdekes játékkal telt. A szabadkai lányok már az ötödik percben vezettek Živana Stupar góljával. A nišiek Slović öngóljával egyenlítettek, de ez sem szegte a szabadkai „galambok“ elhatározottságát, hogy ők emelhessék a magasba a kupagyőztesnek járó serleget. A szabadkai lányok kitűnő játékkal folytatták és a 33. percben Tijana Filipović újabb előnyt szerzett a Spartaknak. Mindössze két perc múlva pedig Živana Stupar írta fel magát a góllövők 3:1-es jegyzékére.

A folytatásban nagy volt a küzdelem, de a Mašinacnak nem sikerült felülkerekednie, így a győzelem megérdemelten Boris Arsić csapatáé lett.

A Spartak a Kostić, Nađ, Slović, Frajtović, Zerfos, Fiedler, Filipović, Kusi, Golubović, Šarić, Stupar összetételben játszott.

 

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
Helyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodineMinistarstvoPanonreg

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop