Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Fogadás az ezüstérmes Igor Šikora részére

2021.06.02.

Nataša Aleksić, a városi tanács sport és ifjúsági ügyekkel megbízott tagja ma fogadta a Városházán Igor Šikorát, a Spartak Body Building Egyesület tagját, aki szerbiai válogatottként ezüstérmet szerzett a nemrég Spanyolországban megtartott testépítő és fitnesz Európa bajnokságon. A találkozón részt vett Dejan Vuković, Szabadka Város Sportszövetségének tőtitkára is.

14316_1.jpg

„Szabadkát, mint a „sportok városát” az a megtiszteltetés érte, hogy egy ilyen rangos bajnokságon képviseltette magát, egy olyan sportoló által, aki nem csupán részt vett, de értékes díjat is szerzett városunknak és Szerbiának. Ez a sportág egyre nagyobb népszerűségnek örvend, és reméljük, hogy ez az érem, és a testépítés megismertetése hozzájárul majd e sportág fejlődéséhez Szabadkán“ – mondta ez alkalomból Nataša Aleksić.

Hozzátette, hogy Szabadka a világjárvány ellenére nem marad el a megszerzett érmek és a figyelemreméltó sporteredmények tekintetében.

„Az elmúlt néhány napban a szabadkai sportolók díjakat szereztek bokszban, karatéban, úszásban, és bízunk benne, hogy a Spartak női labdarúgói holnap elnyerik a kettős futball-koronát – mondta Nataša Aleksić.

Miután megköszönte Nataša Aleksićnek és Dejan Vukovićnak a fogadást és a gratulációkat,  Igor Šikora elmondta, hogy a spanyolországi Európa bajnokságon meglepte az igen erős konkurencia.

„A nagy versenyeken egy-egy kategóriában általában tucatnyi versenyző méretteti meg magát, ez alkalommal viszont tizenöten voltak. Viszont így még édesebb volt a győzelem. Az európai ezüst mellett világviszonylatban a negyedik helyen végeztem, ami az elmúlt harminc évben a legnagyobb szerbiai siker a szenior korcsoportban. Most még erősebb motivációt érzek a további munkára, célom pedig, hogy jövőre a világbajnokságon megszerezzem az aranyat. Mert csak a nagy célok hoznak nagy eredményeket“ - hangsúlyozta Igor Šikora.

 14316_2.jpg

 

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
Helyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodineMinistarstvoPanonreg

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop