Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Branko Ćurčić tartományi kormányalelnök ma Szabadkára látogatott

2021.05.27.

A városi tanács gazdasági ügyekkel megbízott tagja, Srđan Samardžić, ma a Városházán Branko Ćurčić tartományi kormányalelnökkel és a Vajdaság AT Gazdasági Fejlődésének Koordinálásával és Figyelemmel Kísérésével Foglalkozó Tanács elnökével találkozott. A találkozó alatt a Vajdaság Autonóm Tartomány beruházási szintjének fenntartását szolgáló tevékenységekről és az új munkahelyek létrehozásához szükséges légkör megteremtéséről beszélgettek.

14305_1.jpg

„A témák, amelyekről a mai napon szó volt, az ipari övezettel, az üzleti inkubátorokkal, a szociális és a női vállalkozásokkal voltak kapcsolatosak. Olyan részletes információkat kaptunk, amelyek részét képezik a Vajdaság AT egész területére vonatkozó mestertervnek“ – nyilatkozta az értekezletet követően Branko Ćurčić.

Srđan Samardžić elmondta, hogy e munkaértekezlet során a város és a térség aktuális gazdasági helyzetéről és irányairól tárgyaltak, de nem kerülhették el a világjárvány okozta következmények megemlítését sem, melyekkel az utóbbi 16 hónapban szembesülünk.

„A szabadkai helyi önkormányzat célja, hogy megtartsuk a lakosság egészségvédelmének szintjét, ugyanakkor ezt a beruházási légkört és az új munkahelyek megnyitásához szükséges gazdasági légkört is” – hangsúlyozta Srđan Samardžić.

14305_2.jpg

A Városházán tartott találkozó után Srđan Samardžić és Branko Ćurčić a Szabadkai Üzleti Inkubátorba látogattak, melynek keretében kilenc vállalat működik 50 foglalkoztatottal. Ezek a vállalatok bútorkészítéssel, informatikai képzéssel és turizmussal foglalkoznak.

Branko Ćurčić tartományi kormányalelnök ma Zentára is ellátogatott, ahol Ceglédi Rudolffal, Zenta község polgármesterével találkozott.

RENDKÍVÜLI HÍREK

Медија-центар и Протокол

Média Központ és Protokoll
Helyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodineMinistarstvoPanonreg

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop